Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka (Nia Long) mladé June (Storm Reid) zmizí na dovolené v Kolumbii se svým novým přítelem. Když dcera začne po nezvěstné matce pátrat, svazuje jí ruce nejen úřednická byrokracie, ale i vzdálenost tisíce kilometrů. Zatímco June zůstává v Los Angeles, využívá při hledání stop nejmodernější technologie, aby se ji pokusila najít dřív než bude příliš pozdě. Čím více proniká do světa digitální detekce, dostává se jí více otázek než odpovědí... A když June odhalí tajemství o své matce, zjistí, že ji vlastně vůbec neznala. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (168)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Kdyby unesli mámu mně, tak můžu akorát tak běhat po ulici a křičet "Mami, kde jsi". Na stranu druhou, zmizet já, tak to moje dítě začne zajímat až ve chvíli, kdy mu dojde jídlo, kapesné a čisté ponožky. Děj slušně odsýpá, i když pár hluchých míst by se našlo. herci sympatičtí a uvěřitelní. Zápletka lehce překombinovaná, ale ne mimo mísu. Za mne více než dobrý snímek, který oceňuji 70%. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

V poslední době je čím dál tím více vzácné najít pokračovaní, které by bylo min. stejně dobré jako jeho starší bráška. Řeknu to jinak - prvních 90 minut je za 5 hvězd a kdyby se tvůrci vytasili v závěru s něčím... já nevím, trochu jiným, tak to tak i zůstane. Neříkám, že ten konec byl špatný, ale myslím si, že kvalita šla trošku dolů a to je škoda. Nicméně i tak - na film, co se odehrává jen na chytrých zařízeních je toto úctyhodný výkon. ()

Reklama

cskomando 

všechny recenze uživatele

Dnešní móda sociálních sítí všude kolem nás např. Face, Whats, Mess... za chvíli se stanou i součástí filmů. Každopádně musím uznat, když už má člověk jéct do zblbnutí, tak pořádně. Další z povedených filmů po searching a vy si říkáte co tam může být asi zajímavého? Řekněme, že děj má spád a rychle utíká, napínavá atmosféra každou minutou pátrání a když už si říkáte tak už na to přišla, je to jasné... Kdepak! Máme tu zvrat a vzápětí další a další, až člověk jen nevěřícně zírá do úplného konce. Kreativita se oceňuje, dechberoucí atmosféra a vyšetřování na vlastní pěst tomu dodává grády. Věřím, že tvůrci přijdou opět co nevidět s dalším podobným filmem. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po vynikajúcom "Searching" prichádza na scénu film "Missing", ktorý má v sebe veľmi podobné kvality ako jeho predchodca. Aby som bol celkom férovy tak ale poviem, že som si počas sledovania často uvedomoval, že sa dočkáme podobných momentiek ako naposledy a teraz bola len otázka, aké bude celkové vystúpenie a či to bude stáť za to. No keď sme sa dostali na koniec, ostal som skutočne šokovaný. Vysvetlenie a odhalenie bolo tak silné, že som absolútne nerozumel ako sa to vôbec tvorcom podarilo ma takýmto spôsobom zmiasť a prekvapiť. Klobúk dole, máte ma. Čo sa týka natočenia, funguje to na úplne rovnakom princípe ako "Searching", kde sledujeme obrazovku notebooku a skrz ňu nám je prezentovaný celkový príbeh. Funguje to dobre, má to atmosféru, dá sa to jednoducho sledovať, neprináša to žiadne stupídne zvraty a v dôležitých momentoch funguje presne ako má. Takže výsledok je veľká spokojnosť a dúfam, že tento štýl točenia filmov sa bude využívať aj naďalej. Hodnotenie: A ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po vynikajúcom filme Searching tu máme ďalší screenlife thriller v podobe Missing. Tento krát však pátra drzá dcéra po nezvestnej matke, ktorá odišla na dovolenku s nedôveryhodným priateľom do Kolumbie. Už som z toho nemal taký waw pocit ako pri Searching, kde bolo všetko také originálne a popravde, malo to aj lepšiu zápletku. Missing je proste iné a hlavná "hrdinka" June mi pripadala ako poriadne drzá puberťáčka, ktorá sa správala nanajvýš nerozvážne. Navyše, bolo to celé už príliš prekombinované, a niektoré veci boli tak trochu pritiahnuté za vlasy. Ale výsledok bol napokon celkom vydarený a aj keď to vyzerá, že som až príliš kritický, tak vo svojej podstate sa mi to páčilo nadpriemerne (ale keď človek porovnáva so Searching, tak to proste zaostáva). 4* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo od 30. marca do 30. mája 2021 v Los Angeles v Kalifornii. (Arsenal83)
  • Film se odehrává v červnu 2022. (mikki089)
  • Na začátku filmu jsou vidět záběry z filmu Pátrání (2018), který se v mnoha ohledech podobá filmu Nezvěstná. (Osiris_o.O)

Související novinky

Reklama

Reklama