Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Hra o trůny - Rytíř Sedmi království (2019) (epizoda) 

Jak tomu může dát někdo odpad nechápu :-D Tyhle díly jsou jen ticho před bouří a nejdelší bitvou jaká byla kdy natočena... Tvůrci napínají diváky tím, že se tam vlastně nic zásadního neděje, ale přitom děj se pohnul dopředu o opravdu velký kus... kdo si to neuvědomuje tak ať se na to radši nedívá nebo sem vůbec nepíše...

plakát

Sami s duchy (2016) (pořad) 

Nejzajímavější na tom je jak přespávají na šílených místech, ale na Ghost Adventures to zdaleka nemá.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Udělat z Thora komedii.. to už je fakt moc. K němu ten vtip vůbec nesedí jako je tomu třeba v Deadpoolovi. Velké zklamání a jedna z nejhorších Marvelovek. Na tom filmu v podstatě není nic vážného, jako třeba tomu bylo v jedničce.

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Po shlédnutí všech zatím odvysílaných sérií (33) jsem si uvědomil, že neexistuje lepší reality show! Některé série jsem viděl dokonce 2x, protože jsem si už nepamatoval vítěze :-)

plakát

Poltergeist (1982) odpad!

Tenhle film mě bavil tak prvních pět minut a pak už jsem se díval jen z povinnosti, abych ho mohl ohodnotit jako odpad. Rozhodně nic u čeho by jste se měli bát a být v napětí. Nuda, trapné...

plakát

Temné nebe (2013) 

Myslím si, že tento film si zaslouží lepší hodnocení v rámci filmů s touto tématikou. Po dlouhé době perfektní film o mimozemšťanech.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Tak takhle jsem se v kině už dlouho nepobavil, dvě hodiny utekly jako nic. Skvělý film s dobrou akcí, vtipem i citem. Rozhodně lepší než první díl. Toto je jeden z dalších kousků, které zvládnu shlédnout více než jednou. I když tentokrát Loki nebyl hlavním záporákem, jeho role neměla chybu a pomalu se stává mým jedním z oblíbených "neoblíbenců". A Captain America ve filmu THOR, proč ne :-)

plakát

Muž z oceli (2013) 

Velké zklamání. Tento film s příběhem Supermana, tak jak ho známe, má společného velmi málo. Zbytečně dlouhé akční scény, divný příběh..... (nechápu proč nezachránil svého otce). Nejhůře natočený superman jakého jsem viděl.