Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Miluju. Zasměju se u něj, párkrát jsem si i pobrečela. Charlie Sheen je skvělej a myslím, že nahrazení Ashtonem není tak hrozné.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Fitzgerald patří k mým nejoblíbenějším spisovatelům a proto jsem byla velice napnutá, až spatřím film. Bohužel mě trochu zklamal. Např. když v Djangovi hrála moderní hudba sedělo to tam. Zde mi to vadilo, hlavně jak tam dokola hrala Lana Del Ray a jeji Young and Beautiful. Také nechápu, proč to bylo v 3D, když jsem měla dojem, že jen titulky byly v 3D. S výkony herců jsem dost spokojená.

plakát

Černobílý svět (2011) 

Nečekala jsem, že mě tento film tak ohromí. Nicméně výkony všech herců mě opravdu uchvátili. Emma Stone = 200%

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Vyrostla jsem na nich a vzdy se na ně ráda podívám. Zboznuju Lorelai (prostredni) a celou atmosferu serialu. Jednu hvezdicku bych srazila za Rory, která byla nekdy strasne otravna..ale diky Kirkovi bych dalaklidne dalsi dve navic:DD

plakát

Miláček (2012) 

Teď vážně! Uvěřil někdo Pattinsonovi, že může být svůdník žen/dívek starších 15ti let? Já rozhodně ne! Musím se přiznat, že tento film byl pro mě opravdu velkým zklamáním. Snad každých 5 minut jsem se dívala, kdy už bude konec a přehrávané grimasy hlavního hrdiny mě opravdu nudily. Abych zde pouze nekritizovala, chtěla upozornit na hlavní tři hrdinky a především na Christinu Ricci, v které jsem vždy viděla jen Wednesdy Addams.

plakát

Výměna (2008) 

Filmy režírovné Clintem Eastwoodem mě vždycky dostanou do takového příjemně napjatého klidu. Rozhodně skvěle zpracovaný průběh příběhu i načasování zvratů, bohužel jediné, co mě zklamalo, bylo obsazení Angeliny Jolie. Rozhodně jí nechci ubírat na kvalitě, ale role ustarané matky mi k ní prostě nesedí. Přišla mi dost chladné v pasážích, kde byla se ''synem''.