Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Smrtihlav (2017) 

První půlka filmu ušla, druhou to zabili...ani jsem nedokoukala, sorry

plakát

Rozpolcený (2016) 

Samotný film by zasloužil tak dvě hvězdy, dvě další jsou povinnost jen pro Jamese a jeho herecké umění!

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Celou dobu takovej nějakej lepší film, ale zase žádnej dechberoucí kousek. Už tak od půlky jsem byla přesvědčená, že je to pro mě tzv. trojčička, tři hvězdy, průměr. Nicméně poslední scéna s oběma hl. hrdiny mě donutila si skoro okousat všechny nehty na rukách a Leovi jsem kurňa držela fakt palce, tudíž za to jsem přihodila ještě jednu. :) Jo a jestli Leo za tyhle galeje to zlatý těžítko nedostane, tak už fakt nevím. :)

plakát

Méďa (2012) 

Ani jsem nedokoukala a docela mě to nesere. Ten medvěd byl silně nesympatickej.

plakát

Funny Games USA (2007) 

Nebudu si hrát na to, že jsem to pochopila a že mě ten film děsně bavil a na rovinu napíšu, že jsem nasraná! WTF??? Dálkovej ovladač???????

plakát

Zachraňte pana Bankse (2013) 

T. Hanks, E. Thompson (zvlášť Emma) výborní, ale já chci vyzdvihnout výkon C. Farrella. Člověk je u něj zvyklej na něco jinýho, akčňáky a drsný postavy, ale tady?! Tady byl naprosto dokonalej a strašně mě překvapil. Dokázal postavu dokonale vystihnout, chvíli jsem ho zbožňovala, chvíli mu nerozuměla, přesně jako ta malá holčička.... při každý scéně s ním jsem jihla a jihla a nakonec brečela a brečela, až jsem ke konci filmu nemohla jeho obličej už ani vidět, páč jsem zase začínala řvát! :) Zkrátka, vyvolal ve mně takový pocity, jako dlouho žádná postava... díky Coline, překvapils!

plakát

Rivalové (2013) 

Já jsem asi z jinýho světa, divná, já nevím co ještě. Ale mě to přišlo jako úplně normální průměrný film. Navíc to na mě bylo nekonečně dlouhý, chvílema dost nudný a opět jsem se přistihla při tom, jak film pauzuju a jdu surfovat po netu či poklábosit s rodinkou... ha, tak tohle mě prostě k sedačce nepřikovalo. A myslím, že to není rozhodně tím, že jsem ženská a jak by někdo jistě rád podotkl, moto sportu nemůžu rozumět. Na závody F1 jsem svého času zírala víc hyptotizovaná, než tady na to dílo. Tudíž, dle mě si mé tři hvězdy zaslouží pouze a jen po jedné docela fajn Ch. Hemsworth, coby frajerský Hunt, po jedné výborný a pro mě překvapivý D. Brühl, coby puntičkářský Lauda a jednu hvězdu dávám za pár napínavých scén (nehoda Laudy či závod v Japonsku).

plakát

Na doraz (2010) 

Tak jestli byl úmysl "nasrat" (pardon) diváka jedním jediným hercem, tak se to tvůrcům povedlo na výbornou! A tím hercem nemyslím Roberta, kterýmu tímto dávám tu jednu jedinou hvězdu. Už v životě nechci vidět toho hnusnýho Řeka, proboha!

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Taaaak...dlouho, předlouho jsem čekala až tento film shlédnu. A je to tu. Shrnutí? První půlka? Dvěma slovy - otřes a blbina. Absolutně mě to nebavilo, iks nekonečných minut koukat na pařmeny z 30. let, jak křepčí na hudbu od Jay-Z a dalších současných hudebníků. Nějak mi to do filmu nesedlo, ať se fajnšmekři zlobí nebo ne, prostě nemám ráda filmy z určitého historického období, kam tvůrci cpou současnou hudbu, metal, hiphop apod. Sorry, taková jsem jááá. No, takže nuda nad nudu, dokud se tam neobjevil nepřekonatelný Leo. Od té doby film nabral úplně jiný spád (nevím, zda to bylo výkony Lea nebo dějovou linkou), scéna od scény začala mít grády, smysl a jak se film blížil ke konci, nabíral i zcela jiných, hlubších rozměrů. Od rozjuchaných párty k smutné love story. Ale o tom Velký Gatsby je, s Leem i bez Lea, že? Každopádně 3 ze 4 hvězd ode mně právě právem patří tomuto Panu Herci....to jak se v některých záběrech dokázal byť jen podívat, věřila jsem mu absolutně všechno! Je to prostě docela obyč jednohvězdovej film, táhnutej Leonardem. Ale na pět hvězd to prostě nemá ani náhodou, sorry.