Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Nádraží (2017) (seriál) 

Seriál, který balancuje na hranici trapnosti s humorem. A možná proto, že je to tak geniálně trapné se mi to líbí. Možná sem úchyl. :)

plakát

Parťáci (2016) (pořad) odpad!

Režisér musí na něčem solidně frčet....pokud to teda nějakého vůbec má.

plakát

San Andreas (2015) 

Ano, můžeme předvídat, co se ve filmu stane. Ano je tam i spousta "klišé momentů", ale já se bavil od začátku do konce a to vážně nějak nefandím katastrofickým filmům. Podíval sem na to jen ze zvědavosti. Za mě je to fajn oddechovka a myslím, že stojí za to si na ni udělat čas.

plakát

Méďa 2 (2015) 

Pokud jsem dal čtyři hvězdy jedničce, tady musím dát pět, protože sem se fakt zasmál a myslím, že tento díl jedničku ještě překonal.

plakát

Žena v černém 2: Anděl smrti (2014) 

Technicky velmi pěkně natočený film kazily místy vcelku klišé hororové záběry. U většiny scén bylo jasné kdy mám čekat "lekačku", ale možná je taky pravda, že nové způsoby vylekání diváka už je v dnešní době těžké vymyslet, protože už jednoduše někde byli použity, každopádně nelituju, že sem tento film viděl a z hlediska hororu ho řadím mezi ty lepší, i přesto, že u mě trochu pokulhávala zápletka....

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Buď jsem nepochopil film, nebo vůbec nechápu, co tím chtěl pan Krobot říct. Pozastavoval jsem se nad přehráváním herců, když mluvili vesnickým dialektem a nad tím, jak neuvěřitelně je přibarvena ta skutečnost, jak to chodí na vesnici. Dávám hvězdu za jednoduchou kameru a střih, který mi do tohoto filmu pěkně pasoval.

plakát

Místa (2014) 

Byl jsem na jedné z předpremiér tohoto filmu a upřímně jsem se nudil. Film mě nijak nezaujal a ke konci jsem se přistihl, jak se dívám na hodiny, abych věděl, kdy už to konečně skončí. Vážně jsem měl chvíli co dělat, abych udržel pozornost. Člověk neví, co tím chce pan scénárista vlastně říct. Z druhé strany si ale zaslouží pochvalu pěkná kamera, která byla vážně super.

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Líbivý film s Vánoční tématikou. Líbila se mi kamera a frekvence střihu při změnách nálady jednotlivých částí filmu. Nikde neruší. Herecké výkony taky ušly. Všichni strašně řeší, že to je pohádka pro dospělé, no a co? Všechno do sebe zapadá a člověk na chvíli zapomene na ty nekonečné fronty, davy lidí a zmatky v předvánočním shonu. Jen nevím jestli bych do žánru psal komedie, ale to záleží na úhlu pohledu.

plakát

Zejtra napořád (2014) 

Trailer jsem neviděl, o film se nezajímal. Až teď jsem se na něho čistě ze zvědavosti podíval a docela mě překvapil. Ve filmu bych sice našel humor který se trochu blíží k hranici trapna, ale to mi nějak zvlášť nevadilo, protože tam podle mě vcelku pasoval. Ne, že bych se u tohoto filmu nějak více smál, spíš sem se pousmál a uchechtl u pár scén. Pěkná odreagovačka.

plakát

Generace Y (2013) (pořad) 

Co se mi na tomto pořadu asi nejvíce líbí je ten nemainstreamový přistup ze strany režie, ale to možná dělá z velké části dělá to prostředí diváků tohoto pořadu na YouTube. Hodně taky zaujme provedení, které mi místami přijde jako přátelská rozmluva moderátora s jednotlivými účinkujícími. Je to pořad na který se každý rád podívá když si chce odpočinout a sem tam se i dozvědět i něco nového. Jen tak dál!