Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Po velice dlouhé době pořádná MAFIÁNSKÁ gangsterka ... děj byl super , obsazení herců taky nebylo špatné ale hlavně mám slabost v propracovani nově natočených gangsterek z 60 let minulého století .. hodnotim to 4 hvězdičkami .. a Sean Penn perfektně zahrál roli krále gangů..

plakát

Elysium (2013) 

Tohle celkem originální sci-fi v čele s Mattem Damonem bylo v celku zábavné ... prostředí Elysia a samotní roboti byli krásně provedeni ale děj filmu bylo takové nic moc v krásném obalu.. proto hodnotím 3 hvězdami .. :)

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Lepší ukončení trilogie Iron Mana jsme si nemohli přát , tenhle nabitý film plný efektů , akcí a samozřejmě dokonalého T.Starka byl opravdu jeden z nejpovedenějších MARVELÁCKÝCH kousků , dávám 5 hvězd ... všechny díly jsou opravdu dobré ale tenhle je nejlepší ..

plakát

Našrot (2013) 

děj filmu už je jaksi ohraný, je to na oddych docela dobrý film ale Pařbě ve Vegas se to ubec nepodobá , nejvtipnější tam byl asi Asijský kamarád :D ale zklamal mě konec , který byl naprosto trapný .

plakát

Odsouzení (2010) 

Tenhle Film nebyl zastak špatný, nic světoborného ale nic za co by se měl režisér až tak stydět, zahraný to bylo vcelku dobře tak tomu dávám 3 hvězdy , Tento film bych zařadil do nižší střední třídy