Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Zajímavý námět, že kterého se ovšem vyklubala naprosto nereálná blbost.

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

Je to dobré, vtipné a Tom Cruise tu není tak svázaný jako v Mission Impossible. Pokud jste to ještě neviděli, tak neváhejte!

plakát

Země bez zákona (2012) 

Tom Hardy hraje tvrďáka opravdu dobře. Škoda, že se děj příliš vleče, velmi často tušíte, že to bude zajímavě pokračovat, ale musíte si na to počkat, až se k tomu tvůrci i herci propřemýšlí...

plakát

Havran (2012) 

Je to hodně krvavé, dějově zmatené a Poe vypadá jako absolutní magor a zoufalec. Jediné co to zachraňuje je, že je to pořád ještě taky detektivka, takže budete zvědaví, kdo to má všechno na svědomí.

plakát

Cikánka (1986) 

Až na pár vtipných hlášek a velmi dobrý dabing je to velmi slabé, hysterické a nudné. Shlédnuto z donucení v autobuse při návratu z dovolené. Kdyby bylo bývalo ještě světlo, raději bych se díval z okénka...

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Když nečekáte nic víc než jen x-krát opakovanou teen komedii a nakonec dostanete film, který ve vás dokáže vzbudit emoce, tak je to dobré... a tohle bylo opravdu dobré i vtipné. No a navíc ta Emma Watson, co víc si přát:-)

plakát

Bitva v Ardenách (1965) 

Nejdřív jsem myslel, že je to vtip, že Američané bojují proti tankům americké výroby....bohužel nebyl, mysleli to vážně. Takhle špatně se válečné filmy opravdu nedělají.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Dobrý námět, který ale nebyl dostatečně využit, takže jsem se po půl hodině začínal nudit. Pokud jste tento film chtěli vidět tak jako já hlavně kvůli Bruce Willisovi, budete zklamáni, ten je tu spíše do počtu... a ani Emily Blunt to tu moc nesluší.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Film, kterému chybí děj. Přibližně první polovinu se vůbec nic neděje, druhá polovina už je na tom lépe, ale stejně převažuje dojem z povedených efektů nad vlastním obsahem. Téměř všechny postavy působí hodně povrchně, dialogy působí až nuceně, hlavně když se zlobři nebo skřeti snaží být za každou cenu vtipní. Cílem filmu je především vydělat peníze - což se mu nepochybně povede - ale na kouzlo dnes již legendárního Pána prstenů v žádném případě nedosáhne.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Pokud si tak jako já myslíte, že hvězdné herecké obsazení a červené hodnocení filmu na ČSFD je zárukou dobré zábavy, tak vás musím zklamat - není tomu tak. Tento film je naprostá ptákovina a jediný důvod, proč jsem ho dokoukal do konce bylo to, že jsem odmítal uvěřit, že je to tak tak slabé jako to doopravdy je. Nebudu vás napínat - do konce jsem to dokoukal, a mohu potvrdit, že je to naprosto o ničem.