Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (69)

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Hello, my name is Lucifer Morningstar and I... love drugs! Love them! Mmm. Yummy, yummy, yummy. Can't get enough.

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Spojte The Walking Dead s Game of Thrones a asi tak si mohou být jisté postavy tohoto seriálu, že to není právě jejich poslední díl. Oblíbené postavy: Nam-ra, Cheong-San, Su-Hyeok.

plakát

Kdo přežije - Game Changers (2017) (série) 

** SPOILERY ** Jedna z nejlepších řad, která měla snad nejvíc šokujících a zábavných kmenovek. Nejoblíbenější hráči sice vypadli dost brzo (čest výjimkám, jako legenda Cirie, která je fakt smolařka, co se týhle hry týče - DEJTE UŽ JÍ SAKRA TEN MILION!), ale díky zajímavým tahům to vůbec nevadilo. Michaela opět pobavila. Asi nejvíc, když si na kmenovky tahala jídlo a pití a její Ponderosa je jedna z nejlepších, co jsem viděla. Sandra opět nezklamala, hlavně to, jak vylízala cukr a dostala tak ven J.T.ho. Bohužel 2 promíchání jí stáli hru. Andrea se Cirie opět takticky čarovaly a Tai zas vybral všechny imunity. Vítěz 5*, protože je opravdu potají všechny ovládla.

plakát

Love Island (2019) (pořad) 

Ze začátku nehorázně cringe, ale nakonec jsem se od toho nemohla odlepit. Epizody s babies challenge jsou asi mé nejoblíbenější :D

plakát

Nightwish: Showtime, Storytime (2013) (koncert) 

Nightwish jsou prostě má srdcovka a Floor je metalová bohyně. To co ona vyzpívá, to nedokáže žádná jiná. Ona je dokonalou kombinací Tarjy a Anette. Celý koncert je skvost, ale třešničkou na dortu je Ghost Love Score a závěrečná nota od holandské bohyně.

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Tady má asi cenu hodnotit jen vizuální efekty a žraločí hvězdu. Jinak příběh průměrný, scénář tragický a o hereckých výkonech ani nemluvě.

plakát

Úžasňákovi 2 (2018) 

Jack Jack je prostě zlatíčko :)) I když jsem v sále byla mezi asi tak 10% dospělých, náramně jsem si to užila. A původní dabing mou nostalgii jen mnohoznásobil.