Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Půlnoční premiéra za mnou a co říct... čekal jsem od toho malinko víc, ale i tak moje očekávání to naplnilo :) dabing mě zase tak nevadil u této ságy můžu obojí, ikdyž original je lepší. Jediné co mě vadilo tak to 3D nevím zda to byla dobrá volba, jelikož většina nejlepších scén je bohužel po tmě :( tudíž tato technologie nebyla zcela využita.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Klobouk dolů Michael Bay důstojně zakončil trilogii robůtků :). Megan Fox si tu narážku na režiséra mohla nechat a zvýšit úroveň filmu z pohledu mužského oka... škoda no, ale i tak dávám plný počet.

plakát

Kazatel (2011) 

Tento snímek splnil moje očekávání...:) Kvalitní béčko s dobrou dějovou linií. Klidně to mohlo být i delší, ale rozpočet tomu bohužel stál v cestě.

plakát

Thor (2011) 

Sice jsem naivně šel na 2D verzi s tím, že to bude v originále....:D nebylo tomu tak. Samotný film měl náběh na velmi dobrý komixový snímek, ale prostřední část byla taková nemastná neslaná sice se to snažili zachránit humorem, ale pro mě neúspěšně. Zklamání to pro mě určitě není jako fanoušek komixových snímků jsem šel z kina potěšen.

plakát

Drive Angry (2011) 

Wtf? Nicolas Cage ač ho mám rád mě dokázal, že s tímto filmem šlápnul pěkně vedle. Tento film neměl kvality ani béčkového filmu s odřenýma ušima 2*.

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Už od trailerů jsem čekal, že to bude komixová pecka a po shlédnutí mě to nezklamalo. Trochu netradiční hrdina, který se postupem času vybuduje na opravdu zábavného superhrdinu(jeho parťák v tom hraje velkou roli). Snímek byl pojat hodně dobře, kterému nechyběla dobrá akce s originálními nápady, která ve 3D musela být super.

plakát

Fighter (2010) 

Kvalitních filmů o boxu není mnoho, když nepočítám sérii Rocky, ale tento snímek není rozhodně žádná ostuda, film překvapí velmi dobrými hereckými výkony, hlavně teda musím pochválit Christiana Bale, který se své role chopil opravdu dobře, kdy ukazuje pád na samotné dno vlivem drog a následně vzestup jeho postavy. Oscara za tuto roli dostal zaslouženě. Záběry z ringu jsou natočeny realisticky s atmosférou jaká tomu patří. Nedávám plný počet, jelikož tomu něco chybělo možná Stallone :-D.

plakát

Fotři jsou lotři (2010) 

Rozhodně slabší jak předešlé dva díly, která humorem už tolik nedisponuje, ale přesto se tam najdou pasáže, kterým se člověk zasměje. Jessica Alba opět dokazuje jaká je kočka a tato role jí sekne. Průměrná komedie proto hodnotím průměrným hodnocením 3*.

plakát

Nesvatbovi (2005) 

Owen Wilson a Vince Vaughn opět ukázali, že jsou herecká špička, kteří se věnují převážně komediím. Rozjezd i nápad velice příjemný, i když ke konci už je to spíše romantika.