Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Jurský park

Jurský park (1993)

Jako malý jsem měl v pokoji vystavené dřevěné figurky dinosaurů nejrůznějších druhů, které jsem si sám postavil. Pravidelně jsem si četl encyklopedie o těchto nádherných zvířatech. Snad už nemusím nijak dokazovat, že tento film od mého nejoblíbenějšího režiséra byl pro mě v dětství číslo jedna a ani teď není mnou opomínán a stále si ho rád zopakuji. Vynikající efekty, režie, herci, hudba...

Zmizení

Zmizení (2013)

Nepopsatelné herecké výkony, výborný scénář, skvělá režie...Tento film řadím za jeden z nejlepších tohoto roku a mám pro něj jen slova chvály. Vřele doporučuji!

Avengers

Avengers (2012)

Zbožňuju filmy natočené podle komiksu, a když je několik těch filmů spojených do jednoho a hrají v něm mně příjemní herci? Nádhera.

Znamení

Znamení (2002)

Nejsem milovníkem hororů, ovšem toto mě uchvátilo vším, co tomu režisér mohl dát. Napínavé od začátku až do konce a skvělý výkon Gibsona s Phoenixem, který tomu dodal tu správnou atmosféru.

Travička zelená

Travička zelená (2008)

Ač trávu příliš nepodporuju, tento film mě svými hláškami a trhlými scénami dostal. A když si vzpomenu na scénu kde ukradli policejní auto, směju se ještě teď. James Franco dokáže být vtipný a náramně mi tam sedl. Za mě 5/5.

Diktátor

Diktátor (2012)

Ano! Tak přesně tyhle filmy jsou moje krevní skupina. Nad ničim nepřemýšlet, prostě se zakoukat do filmu a smát se všelijakým vtípkům a scénkám ač jsou místy trochu přehnané a pro někoho až stupidní. Takový je ale prostě Diktátor - sprostý, ale zároveň směšný.