Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (8)

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Tak ačkoliv jsem měl obavy, musím film velice doporučit, pro nás co nezažili socialistický režim, nám dává velice komickou ale přesto hlubokou informaci o tom jak to chodilo. Musím uznat že je to vážně skvělý film. Smál jsem se víc než jsem čekal. I přes to že se občas zdá že herecké výkony jsou béčkové, občas pocit že horší, ale ostatní podání všeho ve filmu to dokonale vyrovná a člověk se pobaví.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Po nádherných upoutávkách byl film velikým zklamáním. Krásná myšlenka, krásné pojetí ovšem zpracování příběhu samotného nebyl podle očekávání vyvolaným upoutávkami. Spíše něco mezi akčním filmem a pohádkou od spisovatele ze střední školy. Pokus o spojení Souboje Titánů, Flynna Carsena a Šípkové Růženky který se moc nepovedl. Ne příliš dobrý dojem umocnil i hoch sedící vedle mě, pojídajíc něco co vonělo stejně jako pečené kuře zapomenuté dva týdny v troubě. Ovšem za zpracování efektů si zaslouží alespoň hvězdičku, další hvězdičku za to, že mám rád Egypt a jeho historii a poslední hvězdu alespoň za použití jmen Egyptských bohů.

plakát

Super Tanker (2011) (TV film) odpad!

Bohužel, tento film se nepovedl. Vypadá to jakoby jej udělali během dvou týdnů. Nedodělané, nepromyšlené. Nápad by mohl být dobrý, ovšem děj bez jakéhokoliv napětí, připomíná to spíše zbytečně dlouhou reportáž nesmyslné katastrofy.

plakát

Mučedníci (2008) 

Velice vyčerpávající film. Myšlenka filmu je velice hluboká, poukazuje na schopnosti lidí ubližovat jiným až v nesnesitelném kontextu. Film poukazuje i na možnost pohrávání si s lidskou psychikou v opravdu drastickém provedení. Fyzické mučení osob bylo velice procítěné. Film neměl chybu. Parádní práce.

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

Velice hezké, lee child píše velmi hezké příběhy, ovšem kniha je více poutavá. Začátek pojat velmi hezky, ovšem po chvilince pro některé trošku nudný. Jinak perfektní film. Realistické používání zbraní, žádné nekonečné zásobníky, žádní super střelci, co se trefí na 50km s přesností několika mm. 5*

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Klasický scénář mimo hlavní události, hrdina se zamiluje a milovaná osoba nakonec stejnak umře. To už všichni známe. Avšak nápad s čarodejnicema byl celkem povedený. Bohužel tvůrci nevystihly střih. Jinak pěkný snímek. Trolll Edward byl stejnak nejroztomilejší.

plakát

Chuckyho sémě (2004) odpad!

Po shlédnutí všech dílů, jsem zhodnotil tento díl jako nejhorší. Uplně "zabitá" pointa filmu, film jako takový ztratil svůj důvtip a promyšlenost. Raději se vyhnout.

plakát

Sexuální praktiky pozemšťanů (1999) 

Velmi podařený snímek, byl mi doporučen a musím doporučit dále, je hezky zpracován, dokonce názorné humorné ukázky toho, jak fungují určité věci.. :)