Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární
  • Komedie

Recenze (63)

plakát

Viking (2016) 

Svěží vánek ve filmové tvorbě, žádný homosexuál, lesba ani transsexuál, žádná propagace mezirasového sexu, dokonce ani žádný negr tam, kde nepatří. A potom, že nejde natočit historický film, který není prošpikovaný výše uvedenou propagandou. Jinak, dějově bohatý film, nádherná krajina, skvělé masky. Mínus jen za těch pár lehce rozpoznatelných digitálních záběrů.

plakát

Zločin v Polné (2016) (TV film) 

Propagandistická fikce mající s historií pramálo společného, bohužel lidé dnes už nečtou, tak nejsou schopni si sami veškeré informace zjistit a přebírají tak pouze tuto manipulaci. Kéž by i naše justice pracovala tak kvalitně jako tomu bylo u c.k. justice. Dále nemá smysl už nic psát, vše podstatné je uvedeno v těchto recenzích: https://makrofagblog.wordpress.com/2016/02/01/film-zlocin-v-polne-dalsi-historicka-lez-na-scene/ https://makrofagblog.wordpress.com/2016/02/08/film-zlocin-v-polne-dil-druhy-labyrint-lzi/ Odhodlal jsem se dát tomuto propagandistickému braku aspoň jednu hvězdičku za kostýmy.

plakát

Pád (2013) (seriál) 

Jeden z nejlepších kriminálních seriálů, které jsem viděl. Bohužel bodík dolů za to, že v předposledním dílu druhé série tvůrci rychle museli doplnit postavu kněze - pedofila a také přece nebylo vhodné, aby byl sériový vrah Židem, takže šup šup, aby to bylo "v pořádku".

plakát

Vítejte v New Yorku (2014) 

Gérard Depardieu zahrál skvěle zhýralého židovského politika ve vysokém postavení aspirujícího na prezidenta Francie. Výborně mu sekundovala v roli ambiciozní manželky "chovající velkou lásku k Izraeli" Jacqueline Bisset. Kéž by si lidé všude na světě z toho vzali ponaučení, koho volí do politických funkcí.

plakát

Camp X-ray (2014) 

Jsem mile překvapen, očekával jsem totiž po prvních pár minutách, kdy ukazovali dvojčata 11.září a hned poté odvoz "podezřelých" na Guantanamo, že půjde o takovou tu typickou hollywoodskou propagandu, ale film nakonec vyznívá úplně jinak, takže doporučuji.

plakát

Chladnokrevný (2012) 

Ale jo, dobrý, nenudil jsem se ani chvíli.

plakát

Ashley (2013) 

Kdysi byly filmy o lesbách aspoň šokující, dnes už jsou jenom nudné.

plakát

Drákula (2013) (seriál) odpad!

Je až neuvěřitelné, co všechno se dá sprasit. Tentokrát přišel bohužel na řadu i Dracula. Samozřejmě, že tento paskvil nemá ani vzdáleně nic společného se skvělým dílem Brama Stokera a jeho klasickým filmovým zpracováním. Opět zde máme novodobou propagandu zabalenou do rádoby zábavného seriálu. Propagandu, kde nesmí chybět homosexualismus (pro jistotu mužský i ženský), feminismus a samozřejmě také multikutluralismus - negrem se stal tentokrát chudák Renfield. A aby toho nebylo málo, máme zde jakýsi řád Draka, zde jsou to jacísi zlí katolíci, kteří ovládají svět skrze ropu, ač se samozřejmě chovají jako žido-zednáři, jak je všeobecně známe.

plakát

A Teacher (2013) 

Z celého filmu si pamatuji jen bradavici hlavní postavy mezi očima.