Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Novom 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že se domluvili s Brity o používání stejného názvu, už takhle se dost plete s Fifth gearem, ale to, že vlastně převzali úplně všechno, od znělky, přes logo až po Stiga, to dle mého názoru přehnali. Nejedná se o nic jiného, než o trapnou parodii na Top Gear z Británie. Chvíli jsem čekal, kdy někde zpoza kulis vylezou původní moderátoři a vyhodí konečně ty tři americký tlachaly, kteří se tváří, jako že jsou to všechno jejich nápady. Humor je neuvěřitelně kýčovitý, pokud to tedy měl humor být. Viděl jsem jsem sice jen pár dílů první série, abych si udělal obrázek. Jedna hvězdička snad jen za pěkná auta, člověka docela mrzí, že američani všechno dokážou takhle zkazit. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž. Licencování funguje možná u hamburgerů, ale u kultovních pořádů ZÁSADNĚ ne. Nechápu, že z celého USA vybraly zrovna takové tři bobánky. Snad bylo všem jasné, že značku TOP GEAR dělají hlavně ksichty a ne auta. Můžete předvést jakékoliv auto, ale když ho prezentuje debil, je to k ničemu. Jak to zpívá Svěrák v té své písni? Nepřestávááám se divit světu... ()

Reklama

Attta 

všechny recenze uživatele

Spíše mi to příjde jako hodně nepovedená parodie na TOP gear! V podstatě tohle americké trio zkouší napodobovat to trio britské a vůbec jim to nejde! Přehrávají, protože jsou špatní herci a popravdě bych to nesledoval i kdybych byl americký patriot a na zdi měl americkou vlajku a permanentku do KFC. :D ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Největší sranda na tom je, že to někdo udělal a myslel to vážně... Ne, nemám v plánu srovnávat s trojicí May, Clarkson, Hammond. A ani to dělat nebudu a nikdo mě z toho nemůže osočit, jelikož Matt LeBlanc je od 23. série TG SUPER... Ale o to tady nejde. Problém je v tom, že nějakej americkej vejškrabek vzal anglickej pořad, sebral mu koule a humor a nazval to - Top gear USA... Viděl jsem jen dva díly a nemám žaludek už vidět další. Původní britská série mě kdysi upoutala úplně prvním dílem (ještě tam ani nebyl James May ale nějakej silnější týpek) a já si říkal, že je to líbivý. Ale tenhle (ošklivé slovo) se nemá kam vyvíjet. A vůbec, ať si to narvou do řiti. Nemusí se snad u nás vysílat každej hnus, kterej kde vznikne, ne? Ačkoliv na druhou stranu: Když můžou dávat televize filmy od Asylum... ... ODPAAAD (Ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo..) ()

Vinnie_Black 

všechny recenze uživatele

Komentáře k této TV show se dají rozdělit na 2 skupiny. První řve jak je to hrozná kopie, zatímco druhá křičí jak to bez JC a spol. není Top Gear. A já proto říkám-Tohle není Top Gear ale Top Gear USA! Většina hodnotících zkrátka není ochotna přistoupit na fakt že USA je prostě absolutně jiná mentalita, než UK. V takovém případě i chápu odpadová hodnocení. Ale jakmile se naladíte na odlišnou lehce buranskou vlnu tohoto seriálu, užijete si moře zábavy. Ano, není to originál (ani zdaleka) ale pobaví. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama