Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Špindl (2017) 

37% really? Vyborná Polívková a docela často sem se hlasitě smál...to je to co od komedie očekávám, ano všechno víme jak dopadne, ale i tak to nebylo špatné.

plakát

Vesničko má středisková (1985) 

"Alpy tě ohromí, Karle, ale tohle - to tě dojme. Jen se na to podívej. Vidíš to? To není země, to je zahrádka! A jestli máš srdce, tak to musíš cejtit...Jdi s tou chemií do hajzlu!" Mám ten film postupem času čím dál více rád. Neskutečná herecká enkláva :)

plakát

Gran Torino (2008) 

Velmi speciální snímek z dílny hereckého a režiserského genia. Thank you Clint

plakát

Medvídek (2007) 

Hvězdička navíc za výkon Ivana Trojana...

plakát

V Bruggách (2008) 

Podobný film sem nikdy neviděl, musím za 5.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Už sem nevěřil , že mi po „Friends“ přiroste další seriál tak k srdci..A je to tady!...Scrubs je neuvěřitelně vtipný sitcom s dokonalými postavami ,jak hlavními tak i vedlejšími (např. údržbář nebo Ted nemají chybu)…V pozdějších řadách je i pár dílů, které oplývají velmi zajímavou myšlenkou.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Nezapomenutelný filmový zážitek, brilantní zakončení trilogie, film od kterého nemůžete odtrhnout oči. Matt Damon, naprosto sjednocen se svou postavou Bourna se valí přes všechny překážky téměř bez jediné chybičky a přitom je jeho neomylnost naprosto uvěřitelná.Co víc říct?! Prostě akční pecka

plakát

Transformers (2007) 

Vice než dvou hodinová akční bomba u které sem se ani chvíli nenudil. Michael Bay je bezesporu režisér, který umí pobavit.Fantastické triky, sympatický Shia LaBeouf, nádherná Megan Fox .Nemůžu se dočkat pokračování.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Tento seriál nemohu komentovat jinak než....DOKONALOST!!!