Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

Langy10 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim, nejak co k tem odpadum psat. Asi to mluvi za vše. Ja se bavil celkem. Byl to takovy smich pres slzy. Nijak bych to snad ani radsi nekomentoval, jen si dovolim “Vyzdvihnout” hlavni akterku filmu. Pani Polivkovou. - Co to kurva je za herecku? Ta se mihla povolanim. Ty jeji hemzy, tonse neda ani poslouchat. Hlas ma jak ukrakorana slípka. Mam z ni nocni muru. Silne nedoporucuji. Radsi bych si stahnul Herkules 3D a koukal na nej 24 hodin dokola nonstop. 5% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Proboha, jak mám takovou komedii hodnotit? Přiznám se, že po shlédnutí tohoto filmu, bych hrozně rád znal názor všech těch herců, kteří se na filmu podíleli. Přišlo mi, jak kdyby jich ve filmu bylo půl portfolia co český film může nabídnout. Na jednu stranu si to odkazuje na vánoční komedie tipu S tebou mě baví svět, ale na stranu druhou to této komedii nesahá ani po kotníky. Jenže problém je, že momenty to dobrý má a tak jsem to vlastně shlédnul se zaujetím a ani se u toho zase tak pitomě nemusel ksichtit. Jenže problém u těchto komedií je ten, že zatímco k těm starým se vracím proto, že mi pořád přijdou zábavné, tak u této se směju, protože mi je jasný, že to v našem rybníčku mohlo být daleko…daleko horší. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I v pekle může být sníh.. Kohákův revival band Muňky, epizodní Pažout Vašut, starý Bajza masturbující na společném WC, nadržená kurvička Bendová a Dermacol Gránský, z kterého taje i Ötzi. To je jen krátký přehled účastníků horského zájezdu, který se sice odehrává u nejvyššího bodu ČR, ale z filmového hlediska se jedná o dno povrchového dolu Bílina. Dědičce Polívkova nosu sice sedí podobné sebeironické role a neokoukaná Anita Krausová působila jako jedna z mála přirozeně, nicméně tím chudý výčet pozitiv končí. Pro moderní českou komedii je smutnou zprávou, že kdyby Kotka s Mádlem na prknech, co znamenají sex, Kolečkovo Fifty Shades of Bizarre i tuhle Cieslarovu parádu zasypala lavina, nikdo by je nehledal.. ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych se na to asi vůbec nepodíval, ale jeli jsme s rodinkou na dovolenou do Chorvatska autobusem (už nikdy) a tam ten paskvil co si říká komedie pustili přímo na obrazovce přede mnou bohužel. Hrozná nudná debilita s obsazením vyhaslých rádoby hvězdiček českého showbyznysu...25% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skutočne sa nejedná o žiadny filmársky skvost, no musím úprimne priznať, že "terazky" mi to vzhľadom na aktuálnu náladu celkom sadlo. Nie je to mimoriadne vtipné, prakticky si to len tak plynie a nemá to po príbehovej stránke čo ponúknuť, no na večer kedy sa človeku nechce premýšľať, to nebola zlá voľba. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama