Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (8)

Nashville

Nashville (2012)

Country hudbu zrovna moc neposlouchám,ale v tomhle seriálu mi to ani vůbec nevadí dokonce jsem si jí zamilovala.Hudba,rodinné spory,skvělý soundtrack,výborný děj,úžasná Connie Britton(Rayna) a hlavně neodolatelná kráska Hayden Panettiere(Juliette). Po shlédnutí pilotu a dalších pár dílů dávám tomuto seriálu velkou šanci.

Prolhané krásky

Prolhané krásky (2010)

Už na začátku mi seriál přišel velmi napínávý. Vlastně když jsem ho začala sledovat tak jsem ani nekoukala co je to za žánr atd...Líbí se mi,že vás to nenechá jen tak být a nutí přemýšlet "Who is A!"....Ani jsem nečekala,že si tento seriál opravdu oblíbim.Někdy mi ale vadí,že když už to skoro zjistí tak je tu náhle další záhada....A tím pádem to ten člověk být nemůže...Vlastně jsem takové napětí a prožití každého dílu nečekala...Netušila jsem,že mě přesně tenhle žánr bude bavit,ale přiznám se,že teď už jsem u konce druhé série a pořád se na každý díl těším!!!!! Who is A????

Tajemství kruhu

Tajemství kruhu (2011)

Já tyhle seriály zbožňuji,takže pro mě je to pohodové sledování.

Co mám na tobě ráda

Co mám na tobě ráda (2002)

Spojení Amandy BYNES a Jennie GARTH bylo to co tento sitcom opravdu potřeboval. Já si upřímně radši než to pustím nějaký jiný žánr , ale v případě tohoto sitcomu je to něco jiného. Kolikrát si tento seriál pustím jen tak z nudy a nelituji toho. Navíc Jennie je tu vidět opět v roli o několik let starší ségry tak jako třeba v 90210 new generation ...Nebo samozřejmně i v původní verzi a upřímně celé obsazení dodává lepší atmosféru seriálu.