Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (43)

plakát

X-Men (2000) 

Než jsem se podíval na ten to první díl x-mena tak jsem vůbec nevěděl co to je. Očekával jsem akčního hrdinu ve stylu Batman, Spiderman, atd. Ale tohle mě opravdu dostalo. Děj, akce, celé provedení filmu je úžasné. Nečekal jsem toho moc a proto hodnotím skoro nejvyšším hodnocením. Ta poslední hvězdička jim ode mě chybí proto, že to není můj žánr filmů, ale doporučuji shlédnout.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Opravdu úžasné dnes jsem dokoukal půlku 5. série a budu čekat na léto kdy by měla vyjít druhá půlka. Nic méně celí ten 5-ti sériový příběh se mi opravdu líbil. První a poslední díl byli nejlepší a to opravdu. V posledním díle se Hank dozví, že je Heisenberg je Walter White neboli (W W) . Musel to být asi pro něj velký šok. Těžko říct co bude dělat, až odejde ze záchodu. Nechme se překvapit.

plakát

Diaz: Neuklízej tu krev (2012) 

Krutá pravda dnešní doby. Hojně se s tímto můžeme setkat na různých sportovních utkáních a jak víme policie ne vždy zasahuje přiměřeně. Film moc dobře ukazuje co se děje a co lidé dokáží udělat sami sobě jen proto, že mají na sobě uniformu.

plakát

Černý rytíř (2001) 

Už jsem se opravdu bál, že se teleportoval do minulosti a tam zachránil svrženou královnu. Celkem zajímavé bylo na konci jak náhodou potkal stejnou holku s jizvou na krku a ona ho poznala. A asi nejtrapnější závěr, který jsem kdy viděl a to, že se opět přemístil ve své hlavě do minulosti.

plakát

Šmoulové (2011) 

Pokud by jste to pojali zábavně, že malý modrý šmoulové jedou na houbičkách, celkem se pobavíte :D. Berte to tak, že Gargamel aby vypadal trochu normálně v New Yourku, tak si každý musel myslet, že jede v něčem tvrdým :D Vždycky jsem přemýšlel nad tím, proč nám dospělí nechtějí pouštět krvavé filmy a podobné věci. Dnes už to vím, animáky to pěkně zabarví. červená karkulka - sežraná krvelačným vlkem, myslivec rozpáral vlka a karkulka s babičkou vylezli (fantasy, anime, psycho) A takhle bych mohl pokračovat dál. Asterix a Obelix - založeno jen na násilí a kouzelném lektvaru :D (fantasy, anime, akční, historický, válečný) V dnešní době bych Asterixe s Obelixem přirovnal k feťákům, kteří násilím získají peníze na drogy.

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Vůbec první díl na mě zapůsobil velmi dobře. Akčně, bez soucitu a špetky respektu hlavního hrdiny. Doufám, že další a další díly budou pokračovat v tomto tempu.

plakát

Úhel pohledu (2008) 

Moc se mi líbil nově pojatý styl střihu a scénáře. V tak krátkém ději, který se odehrál opravdu zhruba za 1 hodinu, tj. od 12:00 do 13:00. Ale vtažení diváka do děje za každou postavu, která hraje svoji roli se mi líbilo. Divák si může vybrat hned na začátku s kým sympatizuje a sám může ve své mysli si představit postup za tu osobu. Já bych byl asi ten černoch s kamerou. Amerikán ve Španělsku a natočí všechno podstatné :D

plakát

Od soumraku do úsvitu 2 (1999) 

Od jedničky se to hodně liší a taky možná, že jsem čekal navázání na první díl, který byl podle mě celkem dobrý. Tak snad další díl bude zase o trochu víc uspokojivější než tento. Vůbec se mi nelíbilo, že se tam opět objevil motorest Tityy Twister.

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Hodně krutej film. Z normálního útěku vězně a unesení rodinky jako rukojmí, se stane neskutečně morbidní střílečka :D. stojí za shlédnutí, protože dva bráchové a z nich jeden totálně ujetej a zabijící na počkání není v každém filmu.

plakát

Projekt X (2012) 

Film šitý na moji generaci :D, určitě mě pobavil a taky vím, že doma párty dělat nebudu :D. Todle byl extrém z extrémů, ale už i ve skutečnosti jsme viděli co dokáže FB a mladý holky. Svolat párty přes sociální síť je v dnešní době smrt. Ve filmu se báli, že nikdo nepřijde a udělali tak masivní reklamu na narozky, že přišlo až moc lidí :D Film se mi líbil, ale nemůžu hodnotit nezaujatě, jsem mladá generace :)