Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Lekce neslušného chování

Lekce neslušného chování (2008)

Je málo komedií, u kterých si říkám, že mají inteligentní humor a tenhle film ho bezesporu má! Ačkoliv jsem od filmu moc neočekávala, byla jsem velice mile překvapená a bavila jsem se od začátku až do konce. Mám ráda ironii a sarkasmus, kterého je tenhle film plný. Takže tuhle komedii vřele doporučuji ke zhlédnutí!

Gattaca

Gattaca (1997)

Trvalo mi celkem dlouhou dobu, než jsem přišla na chuť filmům se sci-fi tématikou. Ve většině filmů podobného žánru se najde pár míst, která nedávají úplně smysl, což mi kazí celkový dojem, protože nejsem schopna "vypnout" mozek a jen sledovat. Gattaca mě ale mile překvapila, protože námět není tak úplně nereálný... Za pár desítek let se klidně může stát, že se budou rodit už jen "geneticky dokonalí" jedinci.

Hořký měsíc

Hořký měsíc (1992)

Polanského považuji za výborného režiséra a Bitter Moon se mu opravdu povedl. Film začíná pozvolna, tváří se jako klasický romantický film. Na jeho počátku vás vůbec nenapadne, že na jeho konci budete mít nejspíš pěknou depku z toho, co jste právě viděli. Ačkoliv je film poněkud "psycho", mně osobně velice zaujal a o jeho obsahu jsem musela přemýšlet ještě několik dalších dní.