Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (25)

plakát

Dračí války (2007) 

Film je to hrozný, ale jako relax a fakt vtipná zábava (tvůrci jistě nechtěná) to naprosto doporučuji, dlouho jsem se u filmu tak nenasmála :)

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Důležité je si uvědomit, že se jedná o komedii, chvílemi parodii a nemůžeme zde hledat případy alá Hercule Poirot :) Výborný a hlavně zábavný seriál. Lesiter rules!!!!

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Začátek filmu se mi velmi líbil, stejně jako nápad. Závěr byl nadmíru nudný a dialogy zdlouhavé... Kdyby byl film kratší, jistě by získal...

plakát

Hlava-22 (1970) 

Film jsem viděla těsně po přečtení knihy. Proto dávám menší hodnocení, neboť jsem byla velmi zklamaná. Některé scény a charaktery (Major Major, nedotažená scéna se "zesnulým" doktorem...) ve filmu vůbec nebyly vysvětleny. Ale po pravdě nevím, zda je lepší kouknout na film po přečtení knihy a nebýt nadšen, či kouknout na něj bez knihy a podle mě ho moc nepochopit... Ale jinak myslím, že typově vybrali opravdu dobré herce, kteří se mi tam hodili.

plakát

Pobuda (2005) 

Postava Boudua mi byla silně nepříjemná, vůbec jsem nechápala, co na něm ty ženský vidí. Ani mi to nepřišlo vtipné...

plakát

Tajemství Lesní země (2006) (TV film) 

Byl to takový slabší průměr. Normálně bych dala dvě, ale jednu hvězdičku si zaslouží usínání Pavučince, u toho jsem dostala záchvat smíchu :-) Nejhorší na pohádce byl ten vypravěč, ten hlas se na to totiž vůbec nehodil a byl tam dost rušivý.

plakát

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 

Dogma se mi dost líbila, ale tohle.... Pro mě to bylo trapné, sprosté, vulgární, prostě jsem se vůbec nesmála a jen valila oči, co se všechno nenatočí. Za pár vtipných narážek dávám jednu hvězdu. Ale většinou to bylo dost nevtipné. Humor založený na sprostých slovech, neustálých narážkách na sex (či kouření) mě opravdu nenaplňuje...

plakát

Burani z Beverly Hills (1993) 

Šílenost spojená se strašnou nudou! Je to na odpad, ale dávám jednu jedničku za bratránka Willa, to mě opravdu pobavilo...bohužel jen to...

plakát

Lampasy (1981) 

Bill Murray je můj oblíbený herec, tak nemůžu jinak než dát 4*. Jeho výraz prostě miluju. Jinak souhlasím se seppem, kdo není jeho fanoušek, bude to brát jako průměr či míň. 5 nedávám jen za to Československo, kde se asi mluví pouze rusky:-)

plakát

Grinch (2000) 

Tenhle film mě fakt nebavil, byl moc přeplácaný a nezdál se mi ani moc zábavný. Ty dvě hvězdičky dávám za hlášku, kterou jsme pak používali celé Vánoce: Co je podstata Vánoc? No přece dárky! :-)