Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (128)

plakát

Wonka (2023) 

Chtělo to bejt tak odlišný od předchozích Wonků, až to bylo zoufale nudný, že jsem půlku filmu pročuměla do telefonu. A to tam hrál Chalamet, na kterýho se normálně velmi ráda dívám.

plakát

Co má Jennifer na svědomí (2024) 

Ten spoiler v názvu je top. Vlastně jsem ale dost v rozpacích z toho, jak byl celej dokument pojmutej a jednostrannej.

plakát

Chudáčci (2023) 

Naprosto dokonalá surreal & sci-fi porno Barbie. Ani jednu z těch 141 minut jsem se nenudila. Nádherný kostýmy, úplně neskutečná scéna a Emma Stone měla dostat za tuhle hlavní roli těch Oskarů tak dvacet.

plakát

Barbie (2023) 

Tady se to zas hemží smrdutejma Čecháčkama, co si nejsou schopný připustit, že éra bílýho muže a jeho worshipping končí. Film, kterej joudové, co uvízli myšlenim v 50. letech 20. století, nemaj šanci pochopit, protože by si museli vytáhnout hlavy z prdelí a zkusit se podívat na ty témata, co film řeší, i z jinýho úhlu pohledu, než je ten jejich upocenej, ukňouranej a připosranej pseudomachismus. Skvělý kostýmy, skvělý téma a boží herecký výkony.

plakát

Ztracené děti (2023) 

Takový belgický Stranger Things psychologický drama s hororovejma prvkama. Rozuzlení bylo vcelku jasný od začátku, ale neubralo to na mrazivosti příběhu.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Burtonovský Stranger Things. Jenna Ortega se svým tancem dostala na level Selmy Hayek z From Dusk Till Dawn. MILUJU.

plakát

Erupce lásky (2022) 

Krásný záběry, mile vykreslený vztah kouzelného páru vulkanologů z Francie. Voice-over na mě občas byl až moc patetický a stopáž ukrojit tak o 20 minut a byla bych já, i stejně se ošívající diváci v sále, šťastnější. Perfektní výběr hudby.

plakát

Hodně štěstí, pane Veliký (2022) 

Hele já nevim, ale mít ódu na přijetí vlastního těla, ženskou sexualitu v pokročilém věku a pak tam švihnout nahou dublérku, která je asi o 20 let mladší než Emma Thompson, srazilo celej film tak o 3 levely níž. Škoda, mohlo to bejt fakt slušný drámíčko.

plakát

Pýcha a přemlouvání (2022) 

Když čekáte Bridgerton v kombinaci s Pride and Prejudice a dostanete 50 Shades of Grey. Nuda, nuda, šeď, šeď. Dakota je stejně nudná jako všude jinde, akorát tu navíc do kamery plácá o svých emocích. Místo aby hrála. Jedinej koukatelnej je tam Cosmo Jarvis.

plakát

Stranger Things - Season 4 (2022) (série) 

Část příběhu odehrávající se v Rusku byla tak trochu zbytečná a díly by mohly být kratší, ale jinak skvělost.