Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Dokumentární
  • Akční

Obsahy (3)

Dva papežové

Dva papežové (2019)

„Cooperatores Veritatis“, heslo papeže Benedikta XVI. až ironicky vystihuje rozkrytí skandálů katolických kněží během jeho působení. Drama s biografickými prvky zachycující lidskost a lidství dvou nejvýše postavených služebníků Krista – papeže Benedikta XVI. (Anthony Hopkins) a jeho nástupce papeže Františka (Jonathan Pryce).
Jako papež vždy pamatuj na to, že nejsi Bůh, ale jenom člověk“, a tak se slitoval a vyvolil si jej. („Miserando atque Eligendo“)

Já jsem vrah

Já jsem vrah (2018) (seriál)

"Někdy mám pocit, že si zasloužím zemřít, protože to je názor, který zastává naše společnost. To je cena, kterou musíte zaplatit, když spácháte vraždu. Ale na druhou stranu si kladu otázku, jestli si opravdu zasloužím zemřít. Říká se, že trest smrti je vyhrazen jen pro ty nejhorší z nejhorších. Ale jsem já ten nejhorší z nejhorších?" Dokumentární série o vězních čekajících na trest smrti, kteří vypráví svůj příběh, jenž je zavedl až sem.

The Story of Diana

The Story of Diana (2017) (TV film)

Davy ji milovaly, ale v soukromí vedla nelehký život. Příběh královské rodiny, nepoddajnosti jedné ženy a vysoké ceny za slávu: „Je třeba si připomenout, že snad největší ironií byl fakt, že dívka se jménem po antické bohyni lovu byla nakonec nejvíce štvanou osobou moderní doby."

Reklama