Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Žena v černém (2012) 

Docela zajímavý horor z prostředí ponurého anglického venkova s velkým množství lekavých momentů. I když jste připraveni, že zase něco přijde, stejně budete mít co dělat aby vám nevyletěly chipsy z ruky. Před shlédnutím jsem si nedovedla Daniela Radcliffa představit v jiné roli než v Harry Potterovi ( pořád jsem čekala, kdy vytáhne z kapsy kouzelnou hůlku a zakřičí Avada Kedavra!), ale mile mě překvapilo, jak si s touto rolí poradil. Na konci filmu samozřejmě nechybí náhlý zvrat, který nechává prostor jak pro pokračování, tak pro fantazii.

plakát

Poslední dům nalevo (2009) 

Začátek má tradiční průběh nezáživného hororu, v půlce jsem byla dokonce znechucená, scéna o znásilnění na můj vkus zbytečně zdlouhavá a já měla chuť to okamžitě vypnout, ale nakonec jsem vydržela a byla jsem opravdu překvapená jaký nečekaný spád film dostal. Přesně horor jaký mi chyběl. Zjednodušeně, ,,oběti´´ se naštvou a natrhnou útočníkům prdel. Konečně nějaká změna. Doporučuji.

plakát

Zoufalé manželky (2004) (seriál) 

Tento seriál bych mohla sledovat pořád dokola. Je v něm obsaženo úplně všechno. Hlavní hrdinky jsou výborné herečky, které si dokonale užívají své role. Baví mě, že má každá z nich má naprosto odlišný charakter, ale přitom se k sobě naprosto hodí a doplňují se. Spousta lidí nad tímto seriálem jen mávne rukou, bez toho aby mu dali šanci a hodí ho do pytle stupidních seriálu bez nápadu. Naopak, podle mě má tento seriál úžasnou myšlenku a některé situace v něm opravdu vedou k zamyšlení. Najdete zde úplně všechny emoce, takže se budete smát i plakat od první do poslední série.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Alternativní historie není můj šálek čaje, ale tento film naprosto nemá chybu. Nechybí vážnost okamžiku ani odlehčení perfektním vtípkem. Výborní herci, dokonale promyšlený příběh a perfektní závěr, který celý film podtrhne. Podle mě jeden z nejlepších filmů.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tarantino patří mezi moje oblíbené režiséry a na tenhle film jsem se opravdu těšila. První polovina naprosto splňovala moje očekávání. Bezchybné nasazení herců, vtipné hlášky, poutavý děj a skvělá hudba, která vše dokonale dokresluje. I délka filmu mě potěšila, říkala jsem si po dlouhé době film od Tarantina, klidně bych se vydržela dívat i déle. Opak byl ale pravdou. Děj zase tak rozvětvený nebyl, takže být film o polovinu kratší je to tak akorát. Při druhé polovině jsem stále čekala nějaký zvrat či něco co by děj obohatilo. Bohužel se tak nestalo. Jediné zpestření byl nástup Samuela L. Jacksona a Leonarda DiCapria. Samotný závěr mi pak opět připomenul na čí film se to dívám. Zkrátka stojí to za shlédnutí, ale pokud jste fanoušci Tarantina tak bohužel žádný zázrak nečekejte.