Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 1
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 1

Recenze (571)

choze 

všechny recenze uživatele

I když se seriál drží stokrát omletých seriálových témat (nevěra, rozvod, nemoc aj.), podává je narozdíl od současných českých seriálů ve svižném, vtipném a drsném balení obohaceném o (v každé řadě novou) napínavou kriminální zápletku, s výborně napsanými postavami a perfektním castingem. Nejbližší je mi pár Lynette a Tom, ti jsou naprosto boží, ona chytrá a silná ženská, on věčné dítě, naopak bez Susan a jejích často žabomyších a nudných eskapád bych se obešel. A fakt miluju ten voiceover, kolikrát mě u něj přeběhne mráz po zádech. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Last but not least zprávou je, že Teri Hatcher je pořád stejně extrémně sexy... Mám rád seriály "pro ženy," které jsou citlivé a vtipné (Ally McBeal), naopak pod nos mi moc nejdou ty, které vypráví o "závažných" tématech typu "na kterou párty dnes večer půjdu", či "jaký druh vibrátoru si koupím" (Sex ve městě) a u Zoufalých manželek by se dalo říct, že se ocitají tak někde uprostřed ;-) Neberu jako zápor to, že dámy nemají o 8,468 kg navíc (a bylo by to jako v tom případě víc realistické???), oslovil mě nadhled i tajemno a snad každý v seriálu hledá něco takového, co by mohl zažít a ještě nezažil, ať se tento nachází kvalitativně i po řemeslné stránce na jakémkoliv místě toho určitého spektra. I mně to připomnělo Americkou krásu, ale spíše na pohled či poslech (předměstí, hudba...) Celkově mi to opět vychází tak na 70%, ale uvidíme v dalších řadách...každopádně je to snad nejlepší seriál, který kdy prima vysílala...což je div...ti mají totiž na seriály totálně zmatenej čich...tedy: komerční! ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tenhle podivuhodný mix Sexu Ve Městě, Americké Krásy, Gilmorových Děvčat a příhod slečny Marplové příliš nezaujal. Nelze však popřít, že zúčastněné dámy předvádějí výborné herecké výkony, obzvlášť u Marcii Cross je to po "mrše z Melrose Place" skutečná libovka, i když se mi tím svým uhlazeným vystupováním a budováním domečku z karet hnusí víc než plány na americkou předělávku Oldboye. Co se Evy Longoriaové týká, můžu říct jen to, že cenzura je ZLO:) Závěrečné hodnocení 70%. Pokud seriál přijde s něčím novým, dejte mi vědět, já to vzdávám. A na závěr - JAKÁ JE TERI HATCHER ZOUFALÁ MANŽELKA, KDYŽ JE KRUCINÁL ROZVEDENÁ??!! Marketingové (či nějaké jiné) oddělení Primy to zase jednou nezvládlo... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Steve Jablonsky : 1. Dialog – Mary Alice ,2. SheDaisy – God Bless The American Housewife ,3. Dialog – Edie ,4. Shania Twain – Shoes ,5. Anna Nalick – Band Of Gold ,6. Dialog – Lynette ,7. Liz Phair – Mother’s Little Helper ,8. Indigo Girls – Mrs. Robinson ,9. Martina Mc Bride – Harper Valley PTA ,10. Dialog – Bree ,11. LeeAnn Rimes – Running Out Of Time ,12. Joss Stone – Treat Me Right (I’m Yours For Life) ,13. Sara Evans – One’s On The Way ,14. Dialog – Gabrielle ,15. Macy Gray – Boom Boom ,16. Gloria Estefan – Young Hearts Run Free ,17. Dialog – Susan ,18. Idina Menzel – Damsel In Distress ,19. KD Lang – Dreams Of The Everyday Housewife ,20. Dialog – Mary Alice ,21. Danny Elfman – Theme , ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

První moderní seriál, který se mi kdy dostal do ruky. Pamatuju si, že jsem tenkrát obě dvě série sjela během nějakých čtrnácti dní, ne-li rychleji a div jsem si u nich neukousala nehty. Každý díl si drží určitý standard, má něco do sebe a vyplivne nějakou tu peprnou hlášku, u níž se cynicky pousměju a dostanu chuť na další díl. Některé epizody navíc až překvapí svou nadprůměrností a já na ně s chutí vzpomínám, kupříkladu supermarket ve třetí sérii, tornádo ve čtvrté, rozlučka s Eddie (she was my favorite) v páté (podle mě zatím nejslabší série, možná i proto, že vzala pět let takovým hopem). Dnes jsem začala sledovat šestou sérii, tak uvidíme, co nám krom Mattyho McKibbena z Awkward přinese (ačkoli striptérka Robin je taky skvělý tah) :) Zatím za prvních pět sérií 80% Edit 29.12.2012 - seriál dokoukán komplet, osmou sérii považuji za nejslabší (nezajímavé zvraty a ještě jich je pomálu, už jen recyklace předchozích sérií). ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (75)

  • Dům, ve kterém bydlí Betty Applewhiteová (Alfre Woodard) se svou rodinou, se ve skutečnosti nachází na Mockingbird Lane 1313 a byl použit už pro natáčení seriálu The Munsters (1964). (HappySmile)
  • Lynettin šéf se jmenuje Ed Ferrara. Jméno dostal po bývalém partnerovi scénáristy a producenta tohoto seriálu Kevina Murphyho. (HappySmile)
  • Marcia Cross sa uchádzala pôvodne o rolu Mary Alice Young, nakoniec však dostala rolu Bree Van De Kamp. Nicollette Sheridan sa uchádzala o rolu Bree Van De Kamp, skončila však ako Edie Britt. (ladko)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama