Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Jedním slovem PERFEKTNÍ. Přesně co jsem očekávala, jsem dostala a možná i více. Ve filmu se samozřejmě najdou předvídatelné chvíle, ale i tak film neztrácí na kvalitě. Dojemný příběh dvou lidí, kteří si k sobě hledají cestu. Nevím, jestli to bylo herci nebo příběhem, ale dostalo mě to! Pět hvězd je málo!

plakát

Padesát odstínů černé (2016) 

Vzhledem k tomu, že samotné "odstíny šedi" jsem brala jako takovou parodii na romantickej film, tak ani nevím co jsem od toho snímku vlastně očekávala. Na filmu jsem bohužel byla v kině a myslím si, že tohoto svého počinu budu ještě dlouho litovat. Bylo to poprvé co jsem se v kině znuděně koukala po hodinkách a odpočítala minuty tohodle pekla ..a byli i tací, kteří neměli tak silnou vůli, jako já a odcházeli během představení. Pár momentů, kdy se člověk pousmál se našlo, ale tyhle světlé chvilky na plné čáře převálcovaly ty trapné nudné a zdlouhavé. Radim, ušetřit svých 88 minut života a naložit s nimi smysluplněji :)

plakát

Svatojánský věneček (2015) (TV film) 

Opravdu nechápu nízké hodnocení. Za posledních x let je tohle první z mnoha nových pohádek, u které člověk neusne nudou. I přestože příběh není až tolik poutavý a originální, tak výborné herecké obsazení v kombinaci s humorem tuto pohádku dělají opravu vydařenou.

plakát

Jeden den (2011) 

Kdyby nebylo toho tragického konce dala bych o hvězdičku víc. Ale chápu, že kdyby to končilo ,,a žili spolu štastně až navěky,, hodnocení by se určite snížilo o několik procent a objevovali by se tu komentáře, že to je americká romantická hovadina s happyendem. Ale zrovna u tohoto příběhu, kdy se hlavní hrdinové dají po 20 letech konečně dohromady by si zasloužili rozhodně lepší konec.

plakát

Hranice života (2005) 

Úplně nevyhledávám tento druh filmu, kdy nechápete začátek, prostředek a ani konec... Nebo možná máte nějaké svoje vysvětlení ale nikdy si nemůžete bejt 100% jistí, že je to to pravé. Takže ve výsledku jakoby vám film nedal nic jiného než jenom pochyby a lámání si hlavou nad tím o co tam doopravdy šlo. A podlě mě odpověd na tuhle otázku nemá žádná logická vysvětlení, ale jde jenom o fantazii každého z nás ..