Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

silentname 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý mal byť skutočnou zlatou baňou na vtipy nakoniec spadá do vôd skutočne typických amerických paródií bez nápadov, chuti a dobrého humoru. Zasmial som sa párkrát, najmä na ceste autobusom a keď Kali Hawk napráska Marlonovi Wayansovi. Okrem toho tam bolo ešte pár, kde som sa trošku zasmial a hovoril som si, že potenciál bol, ale inak je "Fifty Shades Of Black" ešte horšie, než bolo minulého roku Fifty Shades Of Grey. Nechápem prečo to chce parodovať Whiplash a Magic Mike. Nedáva to často zmysel a je tu vidno veľa premrhaných možností, kde sa tvorcovia rozhodli ich cestou absolútnej prvoplánovosti a nedali si na humore ani trošku záležať. Ako som povedal, párkrát som sa zasmial ale oveľa viackrát som bol len otrávený, znudený alebo znechutený. Neodporúčam film vidieť. Ešte aj parodované "Fifty Shades Of Grey" malo aspoň dobrú hudbu, herci sa tomu niečo dať snažili a film aspoň nejako vyzeral. Žiaľ, asi ostáva zatiaľ nepokorenou bláznivou komédiou posledných rokov pre mňa Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant. Nie, že by ten film bol reálne dobrý... od toho má ďaleko, ale z filmov tohto žánru to pre mňa bolo relatívne pozerateľné. "Fifty Shades Of Black" žiaľ nie. Hodnotenie: D- ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pár nenormálních aktivit nebyla žádná sláva, proto jsem čekal, že tohle bude alespoň ještě o stupínek horší. Výsledek mě ale docela překvapil. Nasmál jsem se tu tolika věcem z plných plic, až jsem se divil, jenomže co si budem povídat, příběhově to bylo zase na jedno brdo a téma, které vyloženě nemusím tomu také nepomohlo, takže je to takový průměr. ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

parodie je celkem vděčný žánr,který se ovšem musí umět.Pokud se to umí,vznikne dobrá parodie,pokud ne,je tu povětšinou nevtipné a nudné něco a pokud se to neumí a ještě se navíc sejde banda debilů na cracku,vznikne Padesát odstínů černé...originál si o parodii vyloženě říkal,ale určitě by se dala zvládnout lépe než tahle nevtipná,trapná a vulgární srágora,kterou jsem ani neměl tu sílu dokoukat...0% ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Před nějakým časem jsem si pustil Padesát odstínů šedi a litoval jsem. Po pár dnech jsem prubnul tuhle parodii. Zlaté časy americké parodie jsou už dávno pryč a nečekal jsem nic extra. Párkrát jsem se ale zasmál, hlavně u těch rasově-stereotypních vtípků. Navíc oceňuju zparodování filmu Whiplash. (1 236.) ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

No jéje, pořád nadávám na všechny kdo viděl tento film a neshlédnul pravý originál, jinak nemá smysl hodnotit. Vzhledem ke zpracování tohoto filmu, který navazuje na pravý originál se to povedlo opravdu na výbornou, místy až na nechutnou :D. Teda z 30% člověk nepotřebuje vidět originál, díky těm slovům, to jak herci hrají své role, co dělají na to se místy film opravdu nepotřebuje. Ano válel jsem se smíchy pod stolem hlavně ze striptéra (Christiana Blacka) to bylo hodně krutě nechutné! Klobouk dolů, jeho předchozí páry nenormálních aktivit byly o něco slabší. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama