Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama

Poslední recenze (10)

plakát

Auta 3 (2017) 

No, a takhle končí mé dětství... Trochu jsem se toho bál, přeci jen ten druhý díl se jim moc nepovedl, ale tehdy jsem to neřešil,,, Avšak na Autech jsem vyrůstal, to můžu říct s jistotou... po jedenácti letech je tu naprosto fantastický třetí díl, který mě svou nostalgií naprosto dostal. Netřeba dlouhé slohovky, tenhle díl se vyvedl a připomněl mi krásné dny, kdy jsem jen řešil, jestli si koupím modýlek Buráka nebo Bleska (mimo záznam - nakonec jsem si koupi oba...). Krásná práce.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Snad by stačila jen tato slova: zánik starého, nástup nového. Je to trochu škoda, co vám budu vykládat... jsem příznivcem původní trilogie, ale pokrok nezastavím a tady je nezbytný. Tento díl nebyl ani zdaleka tak temný, jak jsem si myslel. Johnson to prý označil za "nejtemnější Star Wars film", ale s tím si dovolím striktně nesouhlasit. Podle mého je to ten nejmírumilovnější (v rámci mezí, samozřejmě) díl. Strašně moc věcí mě překvapilo, za což jsem byl rád. Pak tu byla nějaká ta malá zklamáníčka, ale... to se dá vydržet (až na ten konec, to byla promarněná příležitost zakončit to legendárně, škoda). Ale Star Wars sleduji celý život, takže za mě jasných pět hvězd - přeci jen je to část legendární práce a ta si to zaslouží, říkejte si, co chcete.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) odpad!

Peníze se mají strkat do smysluplnejch věcí, podle mýho názoru. Tohle, dámy a pánové, byla sračka století. Parta píčusů, co se neznají, skončí na vesmírný lodi a později má každý svou homobarvičku a svý trapný nevyužitelný schopnosti a velká hlava ve zdi jménem Zo-něco jim řekne, že jsou "Power rangers". Tvůrci si dali víc práce s tím, aby tam byly všechny rasy, aby nevznikli řeči o tom, proč u všech všudy by nemohl být i asiat nebo černoch Power rangers? Nebudu komentovat trapný rádoby směšný hlášky, nebudu komentovat trapný drama scény od jedné větší pizdy jak ta druhá, nebudu komentovat trapnou a lacinou minulost každýho "hrdiny". Budu komentovat zbytečnost tohohle potratu. Jo, a taky "padoucha". HA! Dobrej vtip obsadit do role padoucha herečku, kterou znám jen z béčkových komedií - NAPROSTO NEJHORŠÍ VOLBA! Elizabeth Banks není bůhví jak skvělá herečka, ale tahle role není pro ni. Můžu potvrdit, že Rita (ano, RITA! Humanoidní mimozemská a vyspělá rasa a nějakej píčus ji pojmenuje RITA!) je nejtrapnější "padouch" v historii celé zpropadené kinematografie! Já věděl, že to bude příšerný, ale tohle předčilo mé očekávání. Těch momentálních 52% si to ani ZDALEKA NEZASLOUŽÍ! A herecké výkony bych hodnotil asi takto: Když se kočka vysere do kočkolitu je to srovnatelný úspěch, jako když se mě hrdinové snažili přesvědčit, že tohle je FAKT velká věc. Ani jeden nebyl schopnej předvést herectví - i můj pes je lepší herec, když panáčkuje. Ten, kdo psal scénář, měl praxi akorát v psaní blogu a chození na "kreativní psaní pro začátečníky". Pochválil bych alespoň ty efekty, jenomže dnes i zasranej nízkorozpočtovej film má úžasný efekty, takže smůla, Homo rangers. Kdyby mě tahle parta kreténů měla chránit před tak úděsnýma padouchama jako je Lady Grass, radši bych odstřelil sebe a svou rodinu. I když i já bych zvládl Lady Grass kuchyňským nožem.

Poslední hodnocení (554)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

odpad! 20.04.2023

Spider-Man: Bez domova (2021)

16.12.2021

Eternals (2021)

04.11.2021

Cruella (2021)

04.07.2021

Mortal Kombat (2021)

odpad! 02.07.2021

Tiché místo: Část II (2020)

25.06.2021

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021)

22.03.2021

Wonder Woman 1984 (2020)

03.01.2021

Zloba: Královna všeho zlého (2019)

03.01.2020

Reklama