Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Město andělů

Město andělů (1998)

Srdcová záležitost, film mého srdce. Je to nádherný film s nádherným příběhem s nádhernými herci a úplně nejvíc nádhernou hudbou. Opravdu, soundtrack je jeden z nejlepších pokud ne nejlepší co znám.

Píseň za chudého chlapce

Píseň za chudého chlapce (2003)

Příběh znám už z tolika provedení, ale tohle je jednoznačně nejlepší. Do špatné společnosti přijde dobrý člověk a snaží se něco změnit, čímž ale nechtěně ubližuje obětem ještě víc, ale vytrvá a přes nutné obětování se dojde ke správnému cíli. Skvěle zasazené byly vzpomínky na učitelovu milou. A přiznávám, u tohoto filmu jsem byla nejen zhnusena některým chováním, ale i dojatá až k slzám.

Výměna

Výměna (2008)

Mám slabost pro Angelinu a po tomto filmu se ještě prohloubila. Tak moc jsem to všechno s ní prožívala, tak moc sem jí fandila, že ač jsem film sledovala sama, potichu jsem rozhodně nebyla... Film má skvělý scénář, při vědomí, že jde o skutečné události mne mrazí. Podkresová hudba je další velké plus. A kostýmy. Kostýmy jsou úžasné.

Pomáda

Pomáda (1978)

Klasa na kterou nedám dopustit. Zucco je láskou mého života. Nenechám si ujít jediné opakování. Je to skvělý muzikál se skvělým obsazením.

Purpurová barva

Purpurová barva (1985)

To mi jako vysvětlete, jak to že Whoopi toho Oskara nedostala.... A taky mi vysvětlete, jak to že Margret Avery toho Oskara nedostala....Tohle je prostě TOP. Neuvěřitelně silný příběh, skvělé charaktery postav, které jsou ještě lépe zahrané. Opravdu jediné co lze říct je TOP!