Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (208)

plakát

Velká sázka o malé pivo (1981) (TV film) odpad!

Esence nudy, stupidity a absence jakéhokoli děje. Po celou stopáž jen samé "společenské" kecy na večírcích, slavnostech a snobáckých akcích. Zoufalá blbina, která není dobrá ani jako kulisa na dlouhé nedělní odpoledne.

plakát

O Ptáku Ohniváku (1980) (TV film) odpad!

Nesnesitelně stupidní spatlanina asi 30 pohádek do jedné. K totálnímu guláši chybí opravdu už jen jednorožec a létající rychlodrak Falco.

plakát

Hobby naší doby (2010) (pořad) odpad!

Opravdu má paní Bohdalová zapotřebí zakončit svou dlouholetou zářnou kariéru skvělé herečky takovouhle sračkou? Je to opravdu smutné. Nemůžu si pomoct, ale v tomhle příšerném pořadu na mě působí jako naprosto senilní Rákosníček.

plakát

Zlaté časy rádia (1987) 

Film s naprosto mimořádnou atmosférou, která diváka hned na začátku vtáhne a až do konce jej nepustí. Komediální prvky, krásná hudba a interiéry útulně nasvícené zlatým světlem - vše perfektně sladěno do celku, jehož 85 minut uplyne jako nic.

plakát

Cena medu (1986) 

Film, v němž se kromě úvodní scény neděje už vůbec nic. Strašná nuda o ničem, která by se dala vydržet jedině kdyby se "srazila" na dvacetiminutovou bakalářskou povídku.

plakát

Barbar Conan (1982) odpad!

U tak kultovního filmu bych nečekal, že to bude taková nekonečně dlouhá nudná užvaněná hovadina, kde se za ty dlouhé dvě hodiny (u nichž se zdá, že jich je spíše tak osm) nestane prakticky nic, co by stálo za pozornost. Jen samé kecy, žraní a nekonečně dlouhé scény. Tuhle hovadinu nezachrání od nejnižšího hodnocení ani časté využívání funkce fast forward.

plakát

Brubaker (1980) 

První půlka vypadá jako velmi nadějný vězeňský film. V půlce druhé se to přehoupne do nudného 100x zopakovaného schématu politikaření, byrokracie, boje o moc a tomu odpovídajícímu korupčnímu jednání, schůzování, agitování a zejména žvanění o ničem. Speciální zmínku za odpornost si zaslouží ten nechutný slizký vepřoň s falešným americkým úsměvem, který do věznice coby úplatek přiveze švestkový koláč a žádá za to zakázku na rekonstrukci střechy, kterou předtím sám ošidil.

plakát

Klenoty naší krajiny (2015) (seriál) 

Vladyka se většinu času chová jako šašek. Asi to má být na odlehčení, ale je to opravdu trapné. A ještě trapnější a hlavně nekonečně nudné jsou ty rozhovory s "náhodou" potkanými lidmi. Celý pořad to sráží do infantilní frašky, na kterou se téměř nedá dívat.

plakát

Zavolejte porodní sestřičky (2012) (seriál) odpad!

Jeden z nejdebilnějších seriálů všech dob. Neustále tam někdo brečí nebo rodí (nezřídka obojí zároveň) a nic jiného se tam neděje. Dialogy zřejmě psal někdo, kdo v životě neslyšel spolu mluvit normální lidi, protože to je jen sekvence totálních nesmyslů a žvástů. Kromě toho byla při castingu hlavním kritériem evidentně nesympatičnost až šerednost hereček.

plakát

Hříchy pro pátera Knoxe (1992) (seriál) 

Kvalita jednotlivých epizod je značně kolísající. Některé jsou dobré, ale zejména ke konci cyklu jde kvalita dolů až do absurdní nesnesitelné debility předposledního dílu.