Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (8)

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Nejvtipnější hraný seriál co jsem kdy viděl. Tolik oblíbených a extrémně vtipných scén, že vůbec nedokážu vybrat tu nej... Škoda jen nepovedené 4. série..

Vikingové

Vikingové (2013)

Příběhy o Vikingách mě nikdy nijak zvlášť nebraly. Filmy o nich nevyhledávám, knížky o nich nečtu, ve hrách za ně nehraju... Tihle Vikingové mě ale chytli od prvního dílu. Fandim jim aby měli vysokou sledovanost a aby se stali populárnější než (podle mě neskutečně přeceňované) Game of thrones... Postavy, příběh, atmosféra, souboje, dějové zvraty.. vše mě tady prostě neskutečně baví. Pro mě seriál posledních let!... Edit po polovině 2. řady: Je naprosto neuvěřitelný do jakých otáček se seriál v průběhu 2. sezóny dostal. Absolutně nepředvídatelný děj- nikdy si nemůžete být jistí co přijde v dalším díle. Fakt to žeru! Aktuálně bezkonkurenčně nejlepší běžící seriál.. Připitomělý, unuděný trůny se můžou jít i se všema svejma kozama vycpat.. :) Edit po 2. sérii: Totálně nejlepší seriál současnosti!

Knick: Doktoři bez hranic

Knick: Doktoři bez hranic (2014)

Naprosto geniální! Pro mě hlavně ze 3 důvodů: 1) režie (některý scény byly totálně dechberoucí!!!) 2) herci (postavy Thackery, Chickering, Cleary, nebo Barrow nejde nežrat) 3) hudba a celková atmosféra (z toho bych se skoro až po*ral, dovedeno k dokonalosti).

Kancl

Kancl (2001)

Další moje absolutní Britská srdcovka... jakejkoliv díl můžu vidět klidně 100x dokola a stejně se u toho směju jako kdysi poprvý... (což bylo ještě v době, kdy si celá ČR myslela že jediný dva seriály na světě jsou přátelé a simpsonovi..)

Firefly

Firefly (2002)

ach jo... ACHO JO! Seriál s perfektníma postavama, skvělým námětem a tak neskutečným potenciálem do budoucna... I více jak 10 let od ukončení natáčení si stále říkám KÉŽBY..

Pán času

Pán času (2005)

Naprostá srdcovka!... Do příchodu Smitha a Moffata super... ale od příchodu Smitha a Moffata (tedy od 5. série) naprosto nevyjádřitelná bomba!

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Bohužel v česku nebude nikdy naplno doceněn a pro většinu lidí bude South Park pořád jenom něco jako "sprostější Simpsonovi".. South Park je ale geniální a narozdíl od Simpsnů, kteří byli dopravdy vtipní a originální jenom někdy mezi 7-12 sérií, South Park je už 16 sezón na naprostém vrcholu zábavnosti.. a neklesá. Nejvtipnější scéna (u které jsem musel na půl hodiny pauznout obraz, abych se vysmál): S12E11 - "To je Morčosaurus REX"!!