Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (53)

plakát

Sex 100+1 (2007) 

Fajn film, dobří herci, spousty vtipných míst...ale proč si prostě sakra nezašel do bordelu a celej seznam tim neposlal do kočiček?!

plakát

Mrtvý muž (1995) 

Nafackoval bych si za to, že jsem se na tenhle film nepodíval dřív. Včera/dnes nad ránem, jsem ho viděl třikrát asi s hodinovými odstupy. Úchvatný zážitek. Kamera, Neil Young (snad nejpodařenější hudební doprovod, co jsem měl možnost slyšet) různé spoilery a detaily, kterých si člověk napoprvé nevšimne, jako o život hrající Depp a příjemné vystoupení plejády dalších skvělých herců. Gary Farmer je zvláštně obsazen. Naštěstí ale do filmu a do role, které jsou již beztak zvláštní. Chápu že spoustě lidem bude vadit tempo filmu, jenže když člověk přestane nervózně koukat na hodinky, přestane myslet na to že má žízeň/hlad, tenhle film ho dostane.

plakát

Zombieland (2009) 

Pro mě jeden z nejzábavnějších filmů nového tisíciletí

plakát

Angel Heart (1987) 

a to jen za herce, atmosféru, jednotlivé scény a kameru... z příběhu jsem byl z počátku docela hotovej, překvapil, zaskočil... s odstupem času mi připadá tak trochu pitomoučký a z filmu mi tak zbyl už "jen" skvělej atmosferickej zážitek.

plakát

District 9 (2009) 

Geniální koncept dotažený do konce. Minimální rozpočet využitý do posledního centu... Místy mne parádně mrazilo v zádech. Herecký výkon pro mne do té doby neznámého Sharltona Copleyho bezchybný. U mě jasných 5*

plakát

9 (2005) 

Spolu s Vincentem Tima Burtona asi nejlepší animovaný kraťas, co jsem kdy viděl...

plakát

Věříme v Boha (2000) 

We are still running windows... geniální nápad, dotažený k dokonalosti...

plakát

Svolení (2004) 

geniální...Reitman u mne již dnes překročil stín otce...