Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Joker (2019) 

I když je to psychopat, budete mu fandit. A ano, je přitažlivý ;) Joaquin Phoenix - výborná volba!

plakát

Život (2017) 

Bomba film, naprosto předčil má očekávání. Tohle se opravdu povedlo!!! 5*

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

Miluju tenhle seriál. Když se na něj dívám, strašně těm obyvatelům závidím, že „tam" žijí. To místo, prostředí, lidé – všechno je tam tak pohodové a bez velkého stresu! Samozřejmě to není realita, ale když na to koukám, dýchá na mě takové útulno a přátelský pocit, nelze to popsat :-) Každopádně moc fajn seriál s velmi sympatickými herci a herečkami.

plakát

Marťan (2015) 

Nějakou shodou náhod jsem viděla Marťana (v kině) jen pár dní po Interstellaru (na DVD). Jak jsem četla na nějakých stránkách, že Interstellar si dává Gravitaci k snídani, tak Marťana si dává k večeři. Na to, jaký je kolem tohoto filmu humbuk, tak nic moc. Věřím, že kdyby si diváci pustili dva již na začátku zmíněné filmy po sobě jako já, svá marťanská hodnocení by ještě snížili.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Dovedete si představit, že by se za vše platilo časem? Tvůrci tohoto filmu ano a tak vznikl tenhle jedinečný a velmi povedený film. Třeba scéna, kdy Justin Timberlake spěchá naproti své matce, aby jí předal trochu svého času, je dosti dojemná. Zvláště, když to o pár setin sekundy nestihne. Film je zajímavý, krutý, dost sci-fi, ale mě bavil. Nejvíc jsem se těšila na Cilliana Murphyho, který svou roli zvládl jak jinak než bravurně. In Time je jedním z těch filmů, které nesou originální nápad, jenž je skvěle zpracovaný a dotáhnutý až do konce.

plakát

Duch (1990) 

Velmi dojemný a krásný romantický film. Patrick Swayze tu dokonale zvládnul svou roli, stejně jako legrační Whoopi Goldberg.

plakát

Interstellar (2014) 

Kdybych mohla udělit ocenění za nejlepší film, jaký jsem kdy viděla, nemusela bych se dlouho rozmýšlet. Interstellar je naprosto jedinečný a famózní film, který mnohonásobně předčil moje očekávání. Kvalita tohoto díla umocňuje bezchybné výkony herců a nádherné melodie od Hanse Zimmera. Musím se přiznat, že herce Matthewa McConaugheyho jsem nikdy moc nesledovala a neměla ho příliš v lásce. Po shlédnutí Interstellaru se mé mínění 100% změnilo. Jediné, čeho budu vždycky litovat je fakt, že jsem tenhle úchvatný film neviděla v kině. Pro mě osobně je to obrovské selhání a nyní jen doufám, že se stane zázrak a Interstellar se bude promítat znovu.