Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakoukáno tak nějak mám, a asi bych víc ocenil 5. sérii Rebels, normálně animovanou. Nemohu se zbavit dojmu že sleduju fanouškovský film. Režie je až na pár skvělých momentů poměrně generická, scénář nemastný neslaný (bolí mě to v souvislosti s Filonim), naprosto debilní konec a ve finále hloupé chování postav, kdy to zase vypadá že si postavy prostě neřeknou vše aby mohla vzniknout zápletka. Mohu ovšem pochválit fajn úvod, dobré herecké výkony a skvělou hudbu. Tam ale asi moje chvála pro první díl končí. Začátek zklamání, ale furt je to jen začátek, tak uvidíme. 4,5/10 ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi 20 minut a musel to vypnout, začínám být na tyhlety automaticky generovaný pohádky starej. Směšný reálie a kulisy, směšné herecké (ne)výkony a celkově tragédie. Kde jsou doby původních Star Wars? Tohle je už pro mě nekoukatelné, rádoby kostými jako kdyby je šily postižené děti a režíroval to epileptik, strašná klipovitost, totální povrchnost a nereálnost (18ti letá "generálka") srandovní oblečky a mlácení se světelnejma trubicema... jak se mi tohle mohlo kdysi líbit? Fuj! Tohle už fakt ne. ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozejděte se, tady není nic k vidění. První epizoda a já nevím, jestli mám dřív zívat a nebo být nasraný. Nastínění nezajímavé zápletky chápeme. Jediovské akční scény už tolik né, protože jsem se FAKT nebavil. A nezaujatý monotónní postoj Rosario Dawson mi nepomáhá, protože vypadá, že by si v těch scénách taky nejradši zívla. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil mě úvod, navazuje na starou dobrou trilogii, a novou trilogii. (pro mě stále existuje jen 6 epizod, ani méně, ani více=). Ahsoka je super, souboj s roboty perfektní. Syndulla dobrý průměr. Ale zobrazení Sabrine Wren mě zklamalo. Herečka nesympatická, neodpovídá "clone wars" ani vzhledem ani povahou. Naprosto skvěle tebná Sithská Padawanka, copánek mně připomněl Aniho. Jinak milé překlapení, po Andoru konečně snad koukatelné pokračování (ale jeho kvalit nedosahuje, zatím) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Andor byl skvělý seriál ze světa Star Wars...ale nebyly to star wars. Boba byl zbytečný seriál o postavě ze Star Wars a Obi-Wan mizerný pokus o výplň prázdného místa v Star Wars. Mandalorian je načančaný fanservice pro děti....slepé střevo Star Wars. Ahsoka zatím působí jako solidní pokračování, pokračování, pokračování CW, Rebels a Star Wars. Takže za mě spokofajn...z hraných seriálů vyčnívá.  Zatím (po první epě), nabízí zajímavé postavy, pěkný vizuál a přestože je to pozvolné, tak i rozumnou porci všeho, co mě kdysi na Star Wars bavilo. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Těžký mon calamari křižník, na který přiletí Ahsoka (Rosario Dawson), je Home One – vlajková loď admirála Ackbara, která se účatnila bitvy o 2. Hvězdu Smrti u měsíce Endoru. (Veskoslav)
  • Droidi, kteří napadnou Ahsoku (Rosario Dawson) v dathomirském chrámě, patří k tzv. HK-series assassin droid. Jejich prapůvod je ve Staré republice a poprvé jsme je mohli vidět ve hře „Star Wars: Knights of the Old Republic“. (Veskoslav)
  • Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) patří k Dathomirským čarodějnicím nebo Dcerám Allya (na památku dathomirské jedijské mistrině Allya z dob Staré republiky (300 BBY+). Ony samy byly během Velké čistky v průběhu Klonových válek prakticky vyhlazeny. Svůj podíl na tom měl tehdejší separatistický generál Grievous, který osobně vedl pozemní útok za účelem vyhlazení Nočních sester (jednoho z hlavních klanů Dathomirských čarodejnic) a jejich představené matky Talzin. (Veskoslav)

Reklama

Reklama