Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy

Obsahy (3)

NieR:Automata Ver1.1a

NieR:Automata Ver1.1a (2023) (seriál)

Píše se rok 11945 a Země je pod nadvládou nemilosrdných robotů. Lidstvo se nicméně stihlo přesídlit na Měsíc a založit organizací Yorha, která na zpustošenou Zemi vysílá své bojové androidy, aby se ji pokusili silou získat zpět. 2B je jednou z androidek, která se ve společnosti podpůrného 9S vydává pod rozkazy porážet roboty, nacházet poslední přeživší a odhalovat tajemství, jež před nimi svět plný strojů ukrývá. Adaptace stejnojmenné hry z roku 2017 slibuje vlastní interpretaci jinak rozvětveného příběhu s mnoha alternativními zakončeními.

Fate/Grand Order: First Order

Fate/Grand Order: First Order (2016) (TV film)

Organizace jménem Chaldea má za úkol za pomoci speciálních technologií kontrolovat chod světa a to, zda lidstvo přežije příštích 100 let. Nicméně dochází k odchylce, která zapříčiní jistou zkázu světa, a je nutno do minulosti vyslat jednotku lidí se speciálními schopnostmi, která by tento jev, nazvaný jako Singularita F, prošetřila a zároveň potlačila.

Izzie's Way Home

Izzie's Way Home (2016)

Izzie se narodila s vzhledovou vadou, za kterou ji nikdo z ryb v akváriu nemá rád. Její otec Harold se ji snaží za každou cenu chránit, aby nebyla kvůli své vadě z akvária vypuštěna do oceánu. Jednou se ovšem celé akvárium vlivem mořské sopky převrhne a Izzie se ztratí. Nyní ji čeká dobrodružná výprava, na které se chystá najít nejen svého otce, ale i sebe samotnou.

Reklama