Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (19)

plakát

Dům mezi kaktusy (2022) 

Do půlky filmu jsem si říkala, co je na tom špatně, možná jsou trochu ezo, ale pořád je to všechno v pohodě. Pak to začalo být trochu divný, pak se to trochu vysvětlilo, a pak to skončilo. A já tady teď sedím a přemýšlím, jestli je to tak v pořádku. Za mě to má super atmosféru, do toho španělština, nemůžu hodnotit jinak než 5*.

plakát

Zločin na statku (2020) (seriál) 

Svělá podívaná. Některé díly byly podle mě trochu zdlouhavé, ale pořád mě to drželo v napětí a bavilo mě to. Hlavní podezřelý je vylíčen tak, aby opravdu byl hlavní podezřelý, ale na druhou stranu, jednání policie mi fakt hlava nebere. Vím, že se jedná o rok 1985, a dnes už jsme někde jinde, ale některé jejich postupy mi přijdou dost nelogické. Aby týden po takové střelbě policie vše spálila (tedy zničila většinu možných důkazů), zvlášť, když jí to nařídil jediní přezivší, je opravdu neuvážené jednání. U Julie mám také trochu pochybnosti, že to nebylo jen o špatném svědomí... Za mě tedy britská topovka.

plakát

Croodsovi: Nový věk (2020) 

Banana brothers mě dostali, ale jinak spíše průměr. Jak člověk jednou viděl Shreka, už to budou mít všechny další animáky těžké...

plakát

Znovu 20 (2015) (seriál) 

Už si nevzpomínám, jak jsem na tento seriál narazila, ale z nějakého důvodu mě upoutal a já byla schopna strávit celý víkend tím, že jsem sjížděla díl po dílu, sérii za sérií, a nepřestávala se bavit. Nedokážu říct, co přesně mě tak zaujalo (samozřejmě, Nico tam svou roli hraje), ale tak nějak jsem z děje cítila pohodu, že člověk má jít za svým, a že New York není vlastně zas tak hrozné přelidněné město. Teď, když je po všem, můžu jít konečně přemýšlet nad tím, čeho s třicítkou na krku dosáhnu já 😉

plakát

Já, Heath Ledger (2017) 

To si člověk myslí, že svého velmi oblíbeného herce zná, protože viděl téměř všechny filmy, ve kterých kdy hrál, přečetl o něm knihy a články, viděl spoustu fotek, a pak "objeví" tento dokument. Jsem ráda, že jeho osobnost byla ještě lepší, než jsem si vůbec kdy mohla myslet.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

No, tak i já jsem konečně na "stará kolena" pochopila, co znamená pojem Ryan Gosling. Chtěla bych k filmu něco napsat, aniž bych se u toho neuculovala jako malá holka, ale je to příliš čerstvé, takže se trochu uculovat budu. Film splnil moje očekávání, smála jsem se, trochu plakala, rozplývala se nad mužskou hrudí a břišním "six - pack" a dějově to všechno dávalo smysl. Po dlouhé době jsem si film užila i právě s tím pravým mužským elementem, proto 5*.

plakát

Vzteklina (2018) (seriál) 

Po všech těch ordinacích z naší ulice a podobných nekonečných hovadin se do televize dostal normální seriál, na který se dalo dívat, dokonce jsem se i přistihla, jak se na konci jednoho dílu těším na další týden a další díl. Je pravdou, že některé díly byli trošku slabší než jiné, ale na kvalitě to neubralo. Nic není dokonalé a i u tohoto snímku se najdou chyby, ale na české poměry můžu tento seriál hodnotit jako kvalitní!

plakát

Ďáblovo dítě (2008) 

Dukaz toho, ze byt hodna mila holka se nevyplaci, nebot po takovych se ostatni jen vozi. V tom lepsim pripade. V tom horsim je nekdo sni.

plakát

Jak jsme hráli čáru (2014) 

Celý film, a vlastně ještě i teď, jsem bojovala s dabingem. Chápu, že film je určen i pro děti, které dnes bohužel slovenštině téměř nerozumí, ale jakpak by jí mohly rozumět, když jim všechno stále tak usnadňujeme?! Co se týče samotného filmu, zaujal mě. Sám malý Rišo (Richard Labuda) říkal, že tento film není komedie. S tím tak úplně nesouhlasím. Byly tam situace, které mě opravdu pobavily a baví mě do teď (opravdový Slovák a maďarština), ale zároveň se objevily situace, které vtipné nebyly ani trošku a způsobovaly dosti melancholické pocity. Tři a půl hvězdy. Po shlédnutí originální verze budou čtyři.

plakát

CBGB: Kolébka punku (2013) 

Smrduté záchody, psí lejna, "junkies" kam se podíváte a lidé, kteří se zdají být poněkud zvláštní. Ano, přesně tohle je svět punku, punku, který není pro křehké princezny a ulízlé hošánky. Je to svět, který nemůžete pochopit, ale můžete ho milovat. CBGB je film, který ve mě zanechal zvláštní myšlenky. Film, který chtěl do 100 minut vtěsnat co nejvíce a přitom tam toho bylo málo. Trocha Ramones, trocha Iggyho Popa, trocha Blondie, zbytečně moc Dead Boys. Každý, kdo ví něco málo o punku a jeho začátcích, by si tento film měl určitě pustit. A kdo o tom nic neví, je to pro něj odrazový můstek, jak se něco dozvědět. Za mě dobrý, a když k tomu přičtu úžasný zpomalený záběr Ramones, kteří jakoby z oka vypadli těm skutečným, tak přidám - hodně dobrý!