Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Pro mě seriál číslo 1. Vynikající výkony a nepřeberné množství hlášek. Většína lidí má nejraději Rimmera, u mě je ale favorit Lister s jeho zevláckým přístupem ke všemu =) Myslím, že mě tento seriál asi nikdy neomrzí. (1011.2007) Edit: (27.08.2012) Ano, zatím rozhodně neomrzel a to ani po, v tom to intervalu dalších 3 kompletních zhlednutích :)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Hodně bych to přirovnal k IT crowd a v porovnání s ním je to o kousek slabší. Některé díly jsou úplně boží ale někdy se musím skoro nutit smát furt tomu samému dokola... EDIT: No po druhé serii už to je jasných 5* EDIT2019: Ach... Bylo to krásných 12 let, někdy slabších, někdy fantastických ale celkově velká paráda. Narozdíl od HIMYM jsem se dokázal těšit na další série i díly až do konce. Navíc, jak jsem byl v podobném věku, jako hlavní aktéři a vlastně i trochu v podobném rozpoložení, moje vlastní zkušensti se nejednou potkávali s tím co se dělo v seriálu. Z TBBT se stala doslova součást života. Dalo by se toho napsat hodně ale je to zbytečné. Poslední série, jakožto i samotný konec byl důstojný a já si tenhle seriál budu navždy pamatovat jako jeden z nejlepších vůbec.

Black Books

Black Books (2000)

"Víš, někdy takhle mezi první raní cigaretou a pul čtvrté v noci když ožralý močím, někde na rohu... Se nad sebou zamýšlím. A musím si říct: Je to super!" :)

Californication

Californication (2007)

Hodně kvalitní kousek, David Duchovny vstal z mrtvých a předvádí koncert před kamerou v dost originálním seriálu. Druhá série ještě lepší než první! EDIT: Klasicky, poslední série už jsou výrazně slabší.

Hotýlek

Hotýlek (1975)

que? John Cleese a jeho úžasné kreace v tom nejtvrdčím britskému humoru. Miluju to! Některé hlášky jsem pochopil až po druhém shlédnutí a tuším, že po třetím bych tam našel ještě nějaké... Nakonec bych byl asi nucen dospět k závěru, že tam není jediná "hluchá scéna", v které by nebyl vtip. Nervozita pana Fawltyho, jeho šikanování od manželky a jeho následné vybíjení na popleteném Manuelovy z Barcelony... Prostě geniální! Miluju to! Škoda, že je jen pouhých 12 dílů :( Tak jsem viděl pár dílu v originále a popravdě mi přijde česky dabing lepší. Je takový víc vtipný... Asi tím, že nejsem angličan :)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Jednoznačně jeden z nej seriálu, škoda, že ho tak strašne natahujou na skřipec :( Jinak by mohl být nejlepší. Ale podle všeho to bude mít jen 6 serií a vše bude vysvětleno...:o) No to sem tedy zvědav :D Edit: Tak vysvětleno nebylo... :(