Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Tento seriál si mě získal tím, že i když jde o Sci-Fi tak je pravdivým výčtem všech lidských vlastností! V první a druhé sérii jsou všechny hlavní postavy originální a sympatické. A pokud si u jednoho dílu říkáte, že to není ani možné, tak v dalším se stane něco ještě nepředvídatelnějšího. Seriál mě oslovil mnohým, počínaje skvělými výkony Roberta Sheehana až po příběh lásky z budoucnoti Alishy a Simona. Na začátku třetí série si říkáte, že přece nikdo nemůže nahradit Roberta Sheehana. Ale nastoupí Joseph Gilgun, který podle mě svými výkony předčí všechna vaše očekávání. Nejde mi ani tak o to, jestli jsou v ději nesrovnalosti související s cestováním v čase, protože podle mě žádná pravidla na cestování v čase nejsou, když nikdo časem doopravdy necestuje. Když na konci 3. série náhle zemřela Alisha a Simon se vrátil do budoucnosti bylo to jako bych chytla kulku!Jediné co mě na seriálu zklamalo je 4. série. Postavy jsou nesympatické a děj mi přijde málo propracovaný, se sériemi 1. - 3. se nedá srovnat, jediné co sérii zachránilo je Joseph Gilgun a jeho podle mě brilantní výkony. Určitě všem seriál doporučuji, protože vás odvede od každodenního stereotypu!

plakát

Poslední píseň (2010) 

Malá Hannah Montana vyrostla do krásy a její herecký výkon je podle mě jedinečný. Film díky vyhořelému kostelu a nemoci otce hlavní hrdinky Ronnie není jen sladkou romancí kde je vše bez poskvrny. Ale samozřejmě jde o lásku, která je tak silná, že přežije všechno, ale ne tím typickým otřepaným způsobem. A v neposlední řadě samozřejmě Liam Hemsworth, který je tak krásný, že prostě Miley Cyrus musí závidět každá. Určitě všem doporučuji, protože to není klasická dávno profláknutá romantická komedie.

plakát

London (2005) 

Je podle mě naprostá ztráta času. Jak film začne, tak i skončí a podle mě si připadáte, že jste jen na chvíli usnuli a zdálo se vám, že jste na nejhorší párty svého života. Alkoholem nasátý a zdrogovaný hlavní hrdina Syd (jinak skvělý Kapitán Amerika Chris Evans) vás neupoutá podle mě prostě ničím!!!A vrchol byl když z mého oblíbeného alfa samce Jasona Stathama udělali ubohého impotenta! Sice se role vlastních monologů zhostil jako opravdový muž, ale v tomto případě se jím nestal!!!Pro mě byl film jen zajížďkou někam kam jsem nechtěla!

plakát

Na vlásku (2010) 

Pohádka, která podle mě ukazuje jak by bylo krásné žít v pohádce!!!Známý příběh o dívce jménem Locika (Rapunzel) dostal novou a krásnou podobu. Pohádka je jako reklama na dokonalost, která vás ohromí a cítíte že svět je zase o něco lepší!!! Skvělý český dabing v režii Vojty Kotka vás zasáhne svou vtipností a zpívané pasáže vás vtáhnou tak, že se budete cítit šťastněji!Tedy aspoň na mě jako skalního fanouška animáků pohádka takhle působí!

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

První moment jsem nechtěl dát 5*, ale po kratším zamyšlení jsem si uvědomila, že tento seriál si ode mě 5* zaslouží, protože ačkoliv jsem už všechny díly viděla několikrát pořád jsou pro mě zajímavé a vždy se u nich dobře bavím. Příběhy 4 žen, které vám podle mého názoru nepřijdou až tak krásné jako obdivuhodné, ale nakonec zjistíte, že jsou stejné jako my všechny a každá z nás se v seriálu najde!!! Carri Bradshaw (v podání jedinečné a vždy originální Sarah Jessicy Parker) nedává návod jak žít, ale pouze po svém řeší otázky, které si pokládá každá z nás!A i když se s ní vždy neshodnu, tak určitě poskytuje další pohled na věc!!! V neposlední řadě musím zmínit Manhattan, město které okouzlilo a ještě okouzlí milióny lidí!!! Které podle mě když vidíte, tak ve vás zanechá určitý pocit pokory k velkoleposti!!! A nakonec samozřejmě Pan Božský v podání ohromujícího Chrise Notha, který je ztělesněním dokonalého muže (jakého už dnes moc často nepotkáte), je velice hezký, ale ne až příliš krásný, jeho charizma je nekonečné, je seběvědomý a arogantní (což je na něm tak sexy) a i když často neví co chce, tak mu to prostě musíte odpustit. A není se čemu divit, že to tak dělá i Carrie Bradhaw!!! Proto Sex ve městě zaujímá místo jako jeden z mých nejoblíbenějších seriálů!!!