Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Pohádka

Recenze (183)

plakát

Sirény: Kdo přežije na ostrově? (2023) (pořad) 

No co tohle bylo? Demence s vlajkami na zadech = uzasne napinave. Tohle jsou prislusnice elitnich jednotek? Vzdyt se chovaji jako hloupe deti na letnim tabore.

plakát

Dotek Medúzy (1978) 

Neni tam vubec nic prekvapiveho, desiveho a kdovicojeste, co tady ostatni pisou. Po par minutach je jasne, o co jde a i maly decko odhali Burtonova vraha.

plakát

Australian Survivor (2016) (pořad) 

Austalska verze ma 2 velmi podstatne problemy oproti ceske: 1) Kdyz jsou 2 tymy, tak vubec neexistuje boj o individualni imunitu 2) Neexistuji vubec duely, kde se muze odpadlik zachranit. Co z toho plyne? Hrac okamzite nesmyslne vypadava, jakmile ho tym zvoli. Vodni souboje jsou ale tezke, to ty ceske jsou jako detsky tabor.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Dialogy to je v tomhle filmu opravdu zazitek. Ozvuceni dialogu je dalsi perla, vsichni tak nejak monotonne huhnaji a odrikavaji napsany scenar. Obsazeni jedna velka tragedie. Proc je v hlavni roli nejaka Mohylova, ktera v zadnym filmu nikdy nehrala a tudiz nemuze utahnout rovnou hlavni roli. Ze je to vykradacka vsemoznych sci-fi to vem cert. Potencial to melo, bohuzel to zase scenar/casting/rezie poslala do kopru. EDIT: tohle melo nominaci na nejlepsi hudbu a zvuk na Ceskeho lva? To uz se vazne asi vsichni posrali nebo ohluchli.

plakát

Vzkaz v láhvi (2016) 

Totalne dopraseny knizni pribeh, spousta nelogicky veci: - jak nasli hned prvni skolu, kde bratri studovali? - uzasna diskretni sledovacka vrtulnikem nad vlakem - strasne neviditelna lodenice (by byla videt i z vesmiru) - zmizel Carla syn. Zatim nejhorsi knizni zpracovani.

plakát

Zabijáci (2014) 

Druhy dil valcuje jak filmovou Zenu v kleci, tak i svoji knizni predlohu Zabijaku od zacatku do konce. Tohle se kurva povedlo.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Tesil jsem se, ale malem jsem se unudil k smrti. Uz tomu Janakovi prosim nedavejte zadne penize a hodte je rovnou do kanalu.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Skvely namet, bohuzel scenar z toho stal za prd. Spousta silnych scen, spousta nudnych a take spousta zbytecnych a hloupych. Zaver a vysvetleni jaksi nikdo nenapsal.

plakát

Čtvery Vánoce (2008) 

Ona to vlastne neni komedie, ale tragikomedie chovani rodin a cele spolecnosti o Vanocich.

Časové pásmo bylo změněno