Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Romantický
  • Akční

Recenze (7)

plakát

První republika (2014) (seriál) 

Po shlédnutí prvního dílů nemám ještě stále jasno, co si mám o tom myslet. Prostě mě to nenadchlo, čekala jsem něco zcela jiného. Polovinu herců neznám, takže nevím, co od nich mám očekávat. Ale na druhou stranu jsem zvědavá na pokračování.

plakát

Černobylské deníky (2012) 

Podle ukázek to vypadalo na dost skvělý horror, ale bohužel je to jen pokus o horror, u kterého se má člověk bát,ale toho jsem se za celou dobu filmu nedočkala. Příšerky, které vypadají něco jako " zombíci" vás mají vylekat k smrti. I toho jsem se nedočkala, spíše jsem u toho ještě brečela smíchy. Název filmu by pak vypadal uplně jinak!

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

Občas si říkám, proč zrovna S tebou mě baví svět ,je tou nejlepší komedií století. Kdyby tomu tak nebylo, mohlo být vše v pořádku. Paní režisérka Poledňáková tím chtěla naznačit, že muži jsou lepšími "matkami", než jejich drahé polovičky? Ano, je to komedie, která mě sem tak kdysi pobavila, ale proč mám teď pocit, že film diskriminuje ženské pohlaví.

plakát

Edith Piaf (2007) 

Už samotná Edith Piaf je legendou a nejlepší šanzoniérkou a snímek to jen dokazuje, díky skvělému hereckému výkonu Marion Cotillard. Smutný příběh plný nádherných písniček, u kterého nezůstane jedno oko suché. Příběh plný emocí, lásky ke zpívání, ale bohužel s tragickým a smutným koncem jedné hvězdné legendy.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Další filmový klenot Q. Tarantina, který opět nezklamal. Snad nejlepší krvavé scény a přestřelky tohoto filmu, který mě moc zaujal a jsem z něho moc nadšená. Herecké výkony jsou nezapomenutelné, především L. Dicapria a v dalších hlavních rolích. Rasismus se u snímku moc cení a je i místy vtipný.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Tento snímek je nasáklý trapností a buranismem. Špatné herecké výkony, špatní herci a špatná hudba. Film mě absolutně nezaujal, nejhorší chvíle mého života.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) odpad!

Nemám ráda, co se týče seriálů a filmů, jejich pokračování po více jak 20-ti letech, protože to vždy skončí KATASTROFOU a u Sanitky 2 to není vyjímkou! Byla jsem hodně zvědavá na pokračování, jelikož se mi první série Sanitky moc líbí, ale musím přiznat, že se mi chtělo zvracet, jakmile jsem shlédla jeden díl. Celou dobu jsem kroutila nevěřícně hlavou. Pan režisér Renč by si měl za tohle pořádně nafackovat. To se raději budu dívat na hodně sprostý film s hvězdičkou než na tuhle sračku.