Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (132)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Nechapu kde ten film sebrat ta procenta.. kdo o projektu Manhattan videl aspon jeden dokument a trochu zna politicke pozadi doby, na ten film vubec nemusi chodit.. za me zklamani.. je to proste dokument co trva 3 hodiny, jsou tam super herci, ale akce a drama tam trva tak pul hodiny. Jestli kazdy dava 5 hvezd jen proto ze to reziriroval Nolan ?! No OK, ale nechapu..

plakát

Kmotr (1972) 

Miluju filmy o mafii a Kmotr je naprostá klasika !! Skvělý film snad ve všech ohledech. Příběh, herci, hudba... geniální dílo a můj oblíbený Al Pacino jako bonus !! Kdyby šlo dát deset hvězd tak je hned dám...

plakát

Šprtky to chtěj taky (2019) odpad!

Sakra tohle byla totálni kravina o ničem. Příběh jako ze všech trapných teen. komedií, akorát z pohledu nějakých znuděných nesympatických šprtek. Nebylo to ani trochu vtipné.. fakt zbytečný film. Nechápu tak vysoké hodnocení !!

plakát

Roger Waters: The Wall (2014) 

Byl jsem v Praze na tomhle koncertě a byl to jeden z nejlepších hudebních zážitků v životě. A tenhle film mi to nejen připoměl, ale možná celé ještě víc umocnil. Neumím ani popsat jak úžasné to bylo.. jak koncert, tak film.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Dlouho jsem neodcházel z kina tak zklamaný jako po tomhle filmu. Nechci zde vypisovat důvody mého zklamání, protože pro někoho to můžou být ty nejlepší momenty z celého filmu. Vyzdvihnu zde jako již třadičně parádní kameru (nejvíc se mi líbil záběr, kdy Sharon prochází řadou v kině a hledá si místo), dále kamera v autě a celkově parádní záběry, dále úžasný soundtrack a ano Leo a Brad jsou skvělí. Mi osobně se víc líbila role Breda. Ale bohužel příběh jako takový mi opravdu přišel o ničem a poslední půlhodina byla dobrá, ale ne tak jak bych očekával. No, asi jsem měl od tohohle filmu až přehnaná očekávání.. (2 hvězdy jsou za Kameru s Hudbou a Lea s Bredem.)

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Pro mě bylo prvních 15 - 20 min. absolutně nudných. Lehce to začínalo mít náběh na to, že by to nakonec mohlo být zajímavé a tak jsem se dívál dál. Udělal jsem moc dobře, protože to co se začlo pak dít bylo prostě super. Přesně podle mého gusta a u filmu, který podle všeho měl být skvělý a vypadal že absolutně nebude, jsem byl nakonec milé překvapen. Takže asi jen říct tohle: koho nebude bavit začátek jako mě, dejte tomu šanci !! Úžasný film!

plakát

To (2017) 

Moc pěkně natočené ovšem to je asi tak vše. Označení horor bych tomu nedal ani náhodou, ale jako takový napínavý film na večer proč ne. Neviděl jsem verzi z 90.let, abych mohl případně porovnat. Ale moc se mi líbily herecké výkony všech dětských představitelů. Ovšem to nic nemění na celkovém hodnocení, prostě u toho jsem se nebál ani na chvíli.

plakát

Volný pád (1993) 

Možná jsem měl příliš velké očekávání, ale mě prostě takhle film nijak zvlášť nenadchl. Jo jako film na jedno podívání proč ne, ale že by to bylo nějak výjimečné to vůbec. Ze začátku to bylo i docela uvěřitelné..v autě, posezení na kopečku s plechovkou Coca~Coly, ale pak jsem si říkal že si spíš ty problémy zbytečně vyhledává sám..No tady by se mi hodilo hodnocení 2,5 hvězdy, ale to nejde a zase 2 jsou málo.

plakát

Mládí (1992) 

Kdo má rád upřímné filmy ze života, grunge music, Seattle a prostě atmosféru devadesátých let, tak tohle je film pro něj. Tenhle film jsem viděl už mnohokrát, ale s každým dalším zhlédnutím se mi líbí víc a víc.

plakát

Peklo s princeznou (2009) odpad!

Opravdové peklo bylo, sledovat to do konce. Snad všechno bylo tak debilně předvídatelné že jsem si chvílema říkal jestli je to možné. A ten pekelný úkol vybrat si princeznu z několika pověšených pytlu.. což měla být asi velká napínavá scéna, bylo tak odbyté že prostě nemám slov.. opravdu ty "moderní" pohádky nestojí za nic.