Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (80)

plakát

Zatmění (2023) 

Neurazí, překvapí. 👍 Určitě stojí za zhlédnutí (i když si pak třeba řeknete, že to je kravina), protože tohle v malým českým rybníčku rozhodně jen tak neuvidíte.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

2 výtky: 1. Biografické nepřesnosti a 2. Přehnaný Malekův předkus, který působí dost rušivě...ale protože Fredieho miluju, tak mhouřím oči

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

To se stává maximálně jednou za deset let, aby (3.!) pokračování předčilo první díl..

plakát

Inferno (2016) 

Neurazí, nenadchne

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Nevěřila jsem, že tohle jednou napíšu, ale tohle je nejlepší díl z celé trilogie!! Smála jsem se od začátku do konce, víc jak u předchozích dílů. Všeho nechte a běžte se zasmát ;)

plakát

Rudý kapitán (2016) 

Jsem čistokrevný "Dánovec", knihu jsem četla a přesto, že film odpovídá knize tak z 30%, se mi velmi líbil. Na první (ani druhý) pohled není poznat, že se jedná o koprodukci států východního bloku. Děj má spád, je prošpikován skvělými kamerovými záběry, k napětí přispívá hudební podtext a to celé je završené bezchybně dotaženou polistopadovou atmosférou, nemluvě o velmi šťastném castingu. Jen mě mrzí, že film nemá takovou propagaci a návštěvnost, jakou by si zasloužil. Přesto věřím, že rudého kapitána čekají světlé zítřky a správní filmoví nadšenci si k němu cestu najdou. P.S. kdyby někoho zajímalo, jak velké rozdíly jsou oproti knize, tak ráda podám stručné info :)

plakát

Klepání na nebeskou bránu (1997) 

Takové německé pulp fiction = kultovní záležitost, a hanba všem, kteří dosud neviděli..

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Strhující one man show Leonarda di Capria místy tak syrová, že podruhé už se asi dobrovolně nepodívám. Jednu hvězdu si zaslouží Leo, jednu režisér a jednu kameraman.

plakát

Poselství Jana Palacha (2008) (TV film) 

Slyšet těžce zraněného Jana Palacha mluvit o svém činu, to musí pohnout snad i se skálou..

plakát

Rozsudek (2014) (seriál) 

Tak tohle není dokument ani náhodou. "Jednání" v soudní síni naprosto neodpovídá realitě. Přitom by stačilo tak málo, zeptat se třeba zapisovatelky, jak jednání probíhají, kdy advokáti nosí taláry apod. Div, že soudci nedali do ruky kladívko... Slovy klasika: Je to marný, je to marný, je to marný.