Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Třicet případů majora Zemana

Třicet případů majora Zemana (1974)

Výborný retro seriál, jen takový nějaký moc mírný! Proti Mašínům, předchůdcům Chátry a feťákům se mělo postupovat tvrději! Pro ubožáčky, co tohle zase bombardují odpady - Obhajujete vrahy a lupiče Mašíny a bandu feťáků, co zabije bezbranného pilota? Obhajujete, já vím! Dáte si jointa a myslíte si, jak ste to zase komunistům nandaly. Knížepán bude mít jistě radost a pan děkan vám dá zápočet! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hodně velice dobrých dílů, avšak všechno to devalvují díly Třetí housle (vyložená trapárna) a Růže pro Zemana, natočené podle knižní předlohy Lišky mění srst, ale velice nepovedeně a odfláknutě! Kdo četl, může potvrdit. Z pokračování střetu Zeman x Havel (pardon..... Daneš) se udělala naprostá debilita o pašování drog!!!!!!!

Žena za pultem

Žena za pultem (1977)

Dávám 5 *!!! Komu se to nelíbí, ať ...ehm... jednomu drrrrrrrrrrrramatikovi pr..l políbí, že........!

Hříšní lidé města pražského

Hříšní lidé města pražského (1968)

Snad nejlepší díl je Hra. Sólo pro Františka Filipovského a vynikající hudba Zdeňka Lišky, která je vynikající ve všech dílech!

Dlouhá míle

Dlouhá míle (1989)

Pan Adamec uměl, avšak zřejmě to nějak zapomněl! Sváťa Skopal, byť ho moc nemusím, zřejmě v životní roli. Kupodivu celkem sympatický, až na úlet s tou trapnou Slověnou, Jan Čenský! Zajímavá role pro Petra Čepka, to byl vážně velice flexibilní herec. Nezapomenutelná scéna ze Strahovského tunelu a skutečně hrůzu nahánějící Vladimír Salač, ze kterého se nakonec vyklubal spisovatel!