Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Válečný
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Everest (2015) 

Neuveritelny film o neuveritelnem nebezpečí, do kterého se dobrovolne vydavaji nekteri lide. Uplne nechapu proc ale jejich volba. Skoda je, ze kvůli nim to pak dopada tak jak to dopadlo v tom filmu. První hodinu se nic nedeje a pribeh se rozviji nacez clovek do konce filmu uz jen zira na obrazovku a zmoula si palce (když nevi o pribehu podle kterého se film tocil) v domeni, ze se podari zachranit ty kterym to preje. Za me palec nahoru hlavene za kvalitni pribeh a k tomu pekne zfilmovany.

plakát

Spectre (2015) 

Na to jak na to všichni nadavaji je to velmi prijemny Bond. Ani chvili jsem se v kine nepristihl ze bych koukal na hodinky kdy uz to skonci. Jsem mile prekvapen jak to dopadlo. Bond girl vschni sepsuli, ale ja mam pocit ze to poprvé není prvoplanova stetka. Nikdy se mi Bond girl nelibily prave pro tuto vlastnost. Belluci to dostala as za odmenu jako kdysi Madonna která se taky mihla v Bondovi. Takze podle me povedeny dil hlane diky Craigovi, který podle me jako uplne první Bond ma koule a umi zahrat to co hraje. Ostatní byli takovi samponi a proste jsem jim to neveril a Bond pro me byla vždy obrovska nadsázka a vicemene pohádka. S Craigem to skončilo a pokazdy je to slusny film. Tak doufam ze toho nenecha i když uz je na nem videt vek... Za me palec jednoznacne nahoru. každý si tam něco najde a kdo ne musí hledat dal.

plakát

Bláznivá dovolená (2015) 

Puvodni dily az na ten z Las Vegas jsem jako malej sjizdel na VHS neustale a bylo to moc prima. Poslední dil s vicemene puvodnim obsazenim mne az tak nezaujal. Na tohle jsem se dival s chuti a dost me to bavilo. A rad se na to podivam znovu. Klasicka blazniva komedie kde je všechno hnane do extremu a velmi vtipne. zestarnuvsi Chevy Chase a jeho filmova zena velmi potesili ze se tam byt jen na chvili ukazali. Za me tedy palec nahoru uz jen z nostalgie...

plakát

Pixely (2015) 

Film to v zasade není spatny. Pro ty kteří zminovane hry hrali je to opravdu pripomenuti mladi, ale poslední dobou si uplne nejsem jisty kam nektere filmy priradit a zaradit co se vekove sledovatelnosti tyce. Mam 8mi leteho syna a myslim ze by se mus Pixely libyly, ale co me by se nelíbilo je to aby koukal na slizkého liliputa, který se celou dovu snazi dohodnout svedskou trojku.... Jinak je to film vcelku povedeny a koukatelny. Nicmene nevim kdy ho pustim i svým detem... K Sandlerovi se da podotknout, ze neukazal nic jako téměř ve všech svých filmech. V podstate hraje vždy v kazde roli stejne nezazivne a ve stejne poloze. Ale filmy jsou koukatelne a on není az tak zly aby se na to clove nepodival. To plati i v tomto pripade. Davam tri hvezdy vicemene za napad a zpracovani efektu.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Po hodne dlouhe dobe opet pohadka tak trochu pro dospele s tim ze i deti to mohóu bez ujmy shlednout a to se ceni. Mistrovsky hrajici Ondra Vetchy byl sperkem cele pohadky. Windows zvuk genialne pouzity. Neveril jsem ze to nekdy reknu ale bylo tam malo pisnicek a ta uplne nej az na konec. Samozrejme chapu, ze pro nekoho to nemusi byt uplne stravitelny humor, ale proto jeste tento pocin nemusi byt honorovan jako odpad, kdyz pak autoru tohoto hodnoceni vynaseji do oblak kazdou US koninu. Dialogy jsou velmi vtipne a dobre interpretovane. Ja jsem dal plny pocet, protze pro me to byla pohadka cislo 1 letosnich Vanoc. Ostatni byly jaksi ocekavane a nutne... a nekdy i nudne...

plakát

Letka černých ovcí - Flying Misfits (1976) (epizoda) 

Kdysi jsem take videl a serial sledoval na nejakem satelitu okolo roku 88-89. Prislo mi to podobne jako treba MASH. Pekny film a serial s letadly a komedialnimi prvky.

plakát

Cesta (2014) 

Pomerne dobry pribeh, protoze do poslednich deseti minut netusite o co hlavnimu hrdinovi vlastne jde. A ani si clovek netroufne odhadnout jeste par minut pred koncem jak pribeh bude pokracovat, nez se to vyresi rychle a to tak jak by clovek uplne necekal. Pattinson hraje jako buch pritelefonovanyho vidlaka co se neumi ani poradne vymacknout a rozhodnout se o necem uz vubec ne. Jeho vykon v tomhle jinak pomerne plitkem postapokalyptickem pribehu stoji opravdu za shlednuti. Doporucuji v puvodnim zneni. Je to zazitek. Jinak asi standardni film na jedno dve shlednuti.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Nejak nemohu prijit na to proc je ten fil tak vysoko hodnoceny. Knizni predloha jde mimo mne, ale je to dalsi s prapodivne radoby vtipnych a sarkastickych severskych filmu. Vse co je v tomto filmu jiz bylo ve filmech jako Forrest Gump nebo Podivuhodny pribeh Benjamina Buttona. Starej chlap a pribeh jak byl znamej se vsema a vsem pomohl. Jak pisu vyse. Uz to tu bylo. Na film se asi da podivat. Je vicemene vtipne jak se zbavi jednoho tela a prijdou k druhemu. To ano, ale jinak je to takove prapodivne. Je to spis Crazy komedie ale jaksi malo vtipna.

plakát

Carrie (2013) 

Film je del meho nazoru filmarsky dobre zvladnty. Remake jak ma byt, jen v te starsi verzi byla hlavni hrdinka nesympatyctejsi a o to lepe to pak ve finale vypadalo. Efekty byly pekne zvladnute. Nevim, jestli se v dnesni dobe toto da jeste zaradit jako horor, protoze se clovek vicemene pri sledovani niceho neboji a lekavych scen je tam jako safranu. Nicmene na jedno pohodove shlednuti asi v poradku. Jako povedenemu remaku davam palec nahoru ale kdybych to mel posuzovat jako horor, tak bych byl na vazkach.

plakát

Dejte nám křídla (2012) (seriál) 

Ńadherne provedeny dokument. Puvodne jsem si chtel take postezovat na male platno kde se promitaji dokumeny, ale jak zde pisi normalni lide. Jde o obsah a to vyreseni pomeru stran je sice pomerne nemile, ale prave kvuli tomu co je obsahem jsem stastny ze tam alespon jsou zabery ktere jsem nikdy nevidel a rada z nich raritni. Jen skoda ze se rada z nich opakuje. Hlavne kocka na lodi. Nicmene s tim malem co se dochovalo je pomerne slozite podbarvit to vsechno co je potreba rici tak i to chapu. Jsem modelar a po shlednuti filmu Tmavomodry svet jsem po kine prisel domu a do rana postavil Spitfira nasi perute v Anglii. Ted mam uplne stejnou chut postavit Nightrippera, nebo jineletadlo nasich letcu. Vypovidajici hodnota tohoto dokumentu je tak obrovska, ze mam pocit, ze bude dlouho trvat nez bude prekonan a jestli vubec bude. Jne je skoda, ze grafici co delaji nadherne pocitacove animace nejsou vedeni do dusledku lidmi co na techto dokumentech a filmech delaji, protoze nekdy jsou chyby v oznacovani a zbarveni letadel az do oci bijici. U hranych pasazi je jasne, ze kdyz se filmari dostanou k historickemu kousku nemohou jej premalovat tak aby alespon oznaceni peruti odpovidalo. Ale v pocitacove grafice to jde, nicmene se toho obcas tvurci nedrzi. Zde to bylo vyreseno treba Spity bez oznaceni peruti atd, coz je vhodnejsi nez koukat na Bf109 se zlutym pruhem pres smerovku s hakovym krizem jako je v Red Tails. Nemam shlednuto jeste do konce a nevim jestli v patem dile jsou popsany povalecne osudy nasich letcu, ale jestli ne tak by to mozna stalo za uvahu nad bonusovym dilem, protoze lide by meli vedet jak tito statecni lide dostali po valce jak se rika pres drzku a ze i ti co veleli celym perutim skoncili nakonec ve skladu s latkami a i za to byli radi. Anglicanum stali vlasy na hlavach kdyz zjistili co se tu deje, ale udelat nic nemohli. Ale lidi co ted voli KSCM by to vedet meli jak se predchudci jejich strany a casto rodice techto lidi postarali o ty co nasazovali krk kazdy den radu let aby prave jim zatimco doma sedeli za kamny, vybojovali svobodnou vlast. Dekuji tedy tvurcum za tento pocit a doufam, ze nasi dokumentaristi nezustanou pouze u tohoto jednoho tematu, protze jsme i na vychode meli letce a perute, paradoxne poskladane z letcu ze zapadu napr. pana Fajtla, kreri ackoliv prileteli z vychodu dostali take po valce patricnou odmenu. Uz se moc nemluvili o tom ze na vychode v jedne peruti letali se Slovenskymi letci, kteri pred tim sesterlovali sovetske letce jak hrusky a kdyz zjistili ze to jde do kopru tak proste preletli... No uvidime. Kzdopadne jeste jednou diky.