Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Obsahy (199)

Jake a Tlusťoch - Už nikdy nebudu jako dřív

Jake a Tlusťoch - Už nikdy nebudu jako dřív (1991) (epizoda)

Jake se nad ránem vrací z dvoudenní sledovačky. Je horko a dostavila se únava. Do toho mu selže auto, a tak jde pěšky. V tom uslyší výstřel a spatří osobu, která střílela do okna jedné z místních vil. Pronásleduje střelce, sám je pod palbou, až ho sledování zavede do vily televizní hlasatelky. Zde Jake vystřelí po osobě, která drží předmět v ruce. Byl to však její syn a držel jen ovladač k televizi. Policejní inspekce rozjíždí vyšetřování. Jake je pod vlivem událostí nucen odevzdat odznak a zbraň. Stopy po výstřelu do okna, který Jakea dostal do celé této situace, se nedaří najít a s vyšetřovatelem státního návladního to nevypadá dobře...

Jake a Tlusťoch - Dokud neumřu, budu žít

Jake a Tlusťoch - Dokud neumřu, budu žít (1991) (epizoda)

Příběh začíná pohřbem, kterého se účastní Jake. Dozvídáme se, že se zesnulým se sotva znali, a prolnutí jejich životních příběhů se začíná rozplétat. Zesnulý Henry byl mužem středního věku, řadový kancelářský pracovník, který se stal svědkem zločinu a setkal se tak s Jakem. Protože vždy toužil po práci policisty, podal vyšetřovateli státního návladního naprosto přesné informace. Záhy je však otráven látkou, proti níž není protijed. Zbývá mu jen málo života a chce s pomocí Jakea dostat svého vraha. Hra s časem a boj o spravedlnost se rozjíždí...

Jake a Tlusťoch - Kolem půlnoci

Jake a Tlusťoch - Kolem půlnoci (1990) (epizoda)

Neznámý muž Jakeovi ukradne Porsche, které měl půjčené od kamaráda. Pátrání po něm ukáže, že se zná se známým zlodějem diamantů, jenž před lety unikl chybou v soudním systému spravedlnosti a nyní je v Honolulu. McCabe tuší, že se chystá další krádež a je odhodlán ho tentokrát dostat za mříže. Jake se tedy vydává za specialistu na vyřazení poplašných systémů. Hodina H se blíží a nikdo mimo organizátora akce netuší, o co půjde... Přijde McCabe nebo jeho podřízení na něco dřív, než dojde k tragédii?

Jake a Tlusťoch - Můj malý Bill

Jake a Tlusťoch - Můj malý Bill (1990) (epizoda)

Jake zatkne překupníka s diamanty a s McCabem proti němu mají jasné důkazy. Usvědčení a výhra v procesu tak musí být jen formalita. Tlusťoch svěří případ někdejší přítelkyni Jakea, nadějné advokátce. Ta však dělá u soudu jednu chybu za druhou a odmítá McCabeovi i Jakeovi říct, co se děje, totiž že ji unesli malého synka a nutí ji, aby proces prohrála. Jake a tlusťoch však tuší, že se něco stalo. Najít způsob, jak ji pomoci, bude tvrdý oříšek.

Jake a Tlusťoch - Něžná past

Jake a Tlusťoch - Něžná past (1990) (epizoda)

Derekův zámožný strýc Ethan Mitchell se zamiluje do krásné mladé ženy a ožení se s ní. Brzy však umírá na infarkt. Jeho synovec měl již před sňatkem o ženě jisté pochybnosti a získal její otisky prstů. Ty se shodují s otisky několika dalších žen... Případ bere Jake, Derek i J. L. McCabe velmi osobně, a to i proto, že tělo Ethana bylo zpopelněno ještě před pitvou.

Jake a Tlusťoch - Danny

Jake a Tlusťoch - Danny (1990) (epizoda)

Danny McCabe si odpykává ve vězení svůj trest za padělání leteckých součástek. Svými spoluvězni je brutálně zbit a jeho kamarád zabit. Navštíví ho otec J. L. McCabe, avšak nepohodnou se. Danny po návratu z nemocnice do vězení přijme nabídku jiných vězňů na útěk a hodlá se vrahovi kamaráda pomstít. Netuší, že k plánu na únik byl přizván hlavně jako vhodný rukojmí pro případ neúspěchu...

Jake a Tlusťoch - Moje srdce patří tátovi

Jake a Tlusťoch - Moje srdce patří tátovi (1990) (epizoda)

Zatímco Jake a Derek jsou v patách nebezpečným vrahům, za McCabem přichází pohledná dospělá dívka a oznamuje mu, že je jeho dcera. Tlusťoch je na jednu stranu rád, ale jisté pochybnosti mu velí, aby spolu se svými podřízenými vše prověřili.

Jake a Tlusťoch - Bok po boku

Jake a Tlusťoch - Bok po boku (1989) (epizoda)

J. L. McCabe se chystá se svým přítelem a jeho dospívajícím synem na ryby. Osud tomu chce tak, že nakonec pluje jen Tlusťoch s chlapcem. Snaží se k sobě vzájemně najít cestu, k čemuž dostanou ideální příležitost. McCabe náhodou objeví na lodi bombu, kterou chtěli gangsteři usmrtit jeho přítele. Po explozi se spolu s mladíkem ocitají na ostrově a snaží se přežít. Zatímco Jake a Derek se těžko smiřují s možností, že je jejich šéf po smrti, gang se snaží přeživší posádku lodě postřílet...

Jake a Tlusťoch - Podvedla jsi mne

Jake a Tlusťoch - Podvedla jsi mne (1990) (epizoda)

Uznávaný lékař je obviněn z vraždy své ženy. McCabe je přesvědčen o jeho vině, avšak díky falešnému alibi doktorovy milenky je žaloba stažena. Tlusťoch pošle svého vyšetřovatele Jakea Stylese, aby se v přestrojení ucházel o místo jeho řidiče a našel důkazy, kterými by jej usvědčil. Brzy se ukazuje, že lékař je velký puntičkář, ale zároveň velice žárlivý muž, což začne vyšetřovatele s doktorovou milenkou sbližovat. Vývoj událostí nabírá spád a vše směřuje k vyostřenému finále, kde nebude chybět střelba, zrada a soudní proces.

Jake a Tlusťoch - Probudím tě ze sna

Jake a Tlusťoch - Probudím tě ze sna (1990) (epizoda)

Jake Styles je během akce v utajení odhalen a postřelen. Vzhledem k tomu, že k prozrazení a následnému zranění dojde v letadle ze 40. let, je situace o to komplikovanější. Jake není pilotem, a tak se po navázání spojení s řídicí věží pokouší prostřednictvím instrukcí od J. L. McCabea, nejen vynikajícího státního návladního a svého šéfa, ale též někdejšího pilota a leteckého instruktora, bezpečně doletět a přistát. Problémem je ovšem velká ztráta krve a riziko upadnutí do bezvědomí... Jak Jake Styles, tak i tlusťoch McCabe vzpomínají na společné zážitky.

Taková moderní rodinka - Zpráva z minulosti

Taková moderní rodinka - Zpráva z minulosti (2014) (epizoda)

Haley objeví krabici se starými věcmi, mezi nimiž je také záznamník její matky, na němž je nahráno, jak oznámila Philovi, že je těhotná. Spolu s ostatními sourozenci se tak Haley rozhodne si z rodičů vystřelit. Jay už má dost toho, jak je Manny vybíravý a nutí jej sníst nakládanou okurku. Glorie na to zareaguje tím, že přiměje Jaye, aby snědl krvavou klobásu od její matky. Jay zase pro změnu nařídí Glorii, aby drbala Stellu na bříšku, kterého se ona štítí. Mitchell a Cameron řeší obrovské výdaje kvůli svatbě, a tak jsou nuceni prodat něco cenného.

Alf - Volejte mimozemšťana

Alf - Volejte mimozemšťana (1989) (epizoda)

Willie má problémy s autem. Sotva si jej přiveze ze servisu, objeví se nová závada. Příčinou tohoto koloběhu je nový automechanik, jenž si chce zajistit stálý příjem, tudíž jednu věc opraví a poté se postará o to, aby se druhá poškodila. Alf a Jake od Ochmoneků na to přijdou a rozhodnou se tomu udělat přítrž, zvlášť, když instituce na ochranu spotřebitelů selže a odmítne pomoci. Spolu s Lynn se tak rozhodnou, že mechanika chytí při činu.

Alf - Zásah v pravou chvíli

Alf - Zásah v pravou chvíli (1989) (epizoda)

Jim, který je Willieho zaměstnancem, ho jednoho dne přemluví, aby mohl přespat u Tannerů. Alf se tedy stěhuje do garáže, ale protože nechce, aby mu cokoliv uniklo, poslouchá. Dozví se, že Jim je v programu FBI na ochranu svědků a byl takto skryt, aby na něj mafie nemohla. Mimozemšťan se začne připravovat na případného nepřítele, avšak v jeho pastech skončí kromě sousedů také agent FBI...

Alf - Mistr magie

Alf - Mistr magie (1988) (epizoda)

Na základě televizní show se Alf rozhodne stát se kouzelníkem. Je však brzy velice rozčarovaný, když se mu kouzla nedaří a odezva "publika" tak je logicky chladná. Mimozemšťan nechápe, že by musel pořádně trénovat, aby se stal opravdovým mágem. Jeho rozmrzelost rozptýlí až Brian, jenž z Alfa alespoň na chvíli učiní skutečného kouzelníka.

Alf - Staré dobré časy

Alf - Staré dobré časy (1988) (epizoda)

Alf se rozhodne zútulnit si garáž a při svém počínání najde krabici plnou filmů a různých předmětů z dob, kdy Kate a Willie byli mladí. Nechybí ani video, na kterém byli mladí Tannerovi na Woodstocku, kde vypadali i řádili v duchu hippies. Willie začne vzpomínat a vysvětluje Alfovi i svým dětem, jak to tenkrát všechno bylo, což bude mít za následek, že se mu o všem začnou v noci zdát sny.

Alf - Změna je život

Alf - Změna je život (1988) (epizoda)

Willie má v práci úlevy a je tak více doma. Vaří a stará se o domácnost, protože Kate nastoupila po mnoha letech do práce. Alf ji po telefonu neustále obtěžuje a Williemu neusnadňuje chod domácnosti. Začíná mít zároveň pocit, že Tannerovi už o něj nemají příliš zájem a i z toho důvodu po nich začne požadovat, aby si jej adoptovali. V této situaci přichází Kate s úžasnou novinkou, která brzy všem změní životy od základů.

Alf - Odhalení: část 2.

Alf - Odhalení: část 2. (1988) (epizoda)

Ukazuje se, že Cvoklý Pete, tulák, jenž se objevil u Tannerů, je v kontaktu s centrem pro výzkum mimozemšťanů, které chce Alfa ulovit, zabít a zkoumat. Tannerovi trpí u Ochmoneků, zatímco kolem Alfa se stahuje smyčka. Podaří se jim však vypařit a následně přijmou tuláka a skromně s ním slaví Díkůvzdání. To se Petea dotkne a začne uvažovat, zda by neměl zakročit proti hlídce, která je již na cestě, aby odchytla a zabila Alfa.

Alf - Odhalení: část 1.

Alf - Odhalení: část 1. (1988) (epizoda)

Je tu Díkůvzdání. Po ulicích se potuluje vandrák a vybírá popelnice. Zavítá i k Tannerovým do garáže, což se pochopitelně Williemu nelíbí a vyhodí jej. Tulák se později vrací a setká se s Alfem, který mezitím stihl sníst krocana a všichni Tannerovi jsou tak nuceni slavit sváteční den u Ochmoneků.

Alf - Tajnosti

Alf - Tajnosti (1988) (epizoda)

Lynn má nového nápadníka. Je jím starší zástupný spisovatel, jenž má ovšem vyšší věk než Kate. Je jasné, že se to Tannerovým nebude příliš zamlouvat. Jejich dcera již má sice téměř 18 let a je pochopitelné, že hodně chodívá na různá rande, avšak tohle je trochu moc. Lynn tedy začne rodičům tvrdit, že chodí s Randym, hloupým fotbalistou, kterého ve skutečnosti pouze doučuje. O tom, že lže a dál se stýká se spisovatelem, se dozví pouze Alf, avšak ten není právě tvorem, co by dokázal tajemství udržet.

Alf - Alfova show: část 2.

Alf - Alfova show: část 2. (1988) (epizoda)

Talkshow Johnnyho Carsona pokračuje s Alfem na pozici moderátora. Z pořadu si dělá vyloženě vlastní prezentaci a pouští záběry ze svého seriálu, vždy k aktuální otázce či tématu, jež bylo s hosty i bez nich nadneseno. Vidět tak můžeme např. jeho odchody do kuchyně, vzpomínky na Melmac či jeho průšvihy. Diváci show stále očekávají příchod posledního hosta, papeže Jana Pavla II.

Reklama