Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Lví král (1994) 

Tohle snad nejde dovést k větší dokonalosti. btw: český dabing do kterého spadají i veškeré písně jsou úžasné

plakát

Kmeny - Hooligans (2015) (epizoda) odpad!

Tohle jako vážně ? Hooligans ? zpocené pra*ata v autobuse? .... jediné co stojí za zmínku jsou poslední minuty videa, kde jde alespoň opravdu o název dokumentu...

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Jeden z mých nejoblíbenějších českých filmů vůbec... Brilantní česká komedie pod taktovkou Oldřicha Lipského a vynikajícími hereckými výkony.... myslím si, že asi zde nenajdu moc lidí, kteří by mohli říci, že tento film patřil v mých cca 5 letech mezi nejoblíbenější... a stále patří. *****!

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Abych řekl pravdu, tak nehodnotím ani tak samotné obyčejné díly, které shlédnu jen občas, ale hodnotím speciální díly, ve kterých se vydávají na cesty přes různé části zemí a dostávají zajímavé úkoly. Jejich hecování, závody a různé další hlouposti, nad kterými opravdu obličej nezůstane klidný,takže prostě paráda !

plakát

Kytice (2000) 

Parádní interpretace stejnojmenné knihy s vynikajícím obsazením. Karel Roden je dokonalý...opět

plakát

Naruto: Šippúden (2007) (seriál) 

Už jen samotná představa že veškerý děj, který se zde v tomto seriálu odehrává je vymyšlen jedním brilantním mozkem je k neuvěření. Podle mě jeden z nejpropracovanějších příběhu, které kdy může člověk vymyslet a divák shlédnout. Proto nemůžu hodnotit nijak jinak než pěti hvězdami! Datebayo !

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Strhující podívaná, napěchována (jak sám Jordan Belfort říká) 1) penězi, 2) sexem, 3) drogami a až na 4.) místě rodinou. Pro mou osobu naprostá paráda při které se člověk jak zasměje, tak ho dokáže i zamrazit v zádech ,,co se to ksakru děje?" DiCaprio zde podává opět skvělý výkon, jak ve scénách sršícími energií, tak ve scéně, kdy nemůže ani dojít, respektive doplazit se k autu. a co vy ? Can you sell me this pen ?

plakát

Sám doma (1990) 

Harry...jdu do baráku !. Vánoční komedie jak se sluší a patří! Patří do repertoáru mých nejoblíbenějších vánočních filmů, bez kterých by snad vánoce nebyly vánoce.

plakát

23 (2007) 

V tomto díle je Jim Carrey samotným důkazem toho, že dokáže zahrát nejen komediální role, ale i role vážného charakteru a dokáže diváky vtáhnout do samotného děje tak, že dokonce i vy začnete přepočítávat vše možné na číslo ,,23" . Ruku na srdce... kdo to nevyzkoušel ??