Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 956)

plakát

Oněgin (1999) 

No tak už aspoň vím, že ač mám v této klasice značné mezery, není třeba znát všechno. Protože tohle byla dost velká nuda. Dvě * za Liv Tyler a Lenu Headey.

plakát

Navždy mladý (1992) 

V době vzniku asi dobrý. Ale dneska už mě to teda moc nebralo.

plakát

Pravdivé lži (1994) odpad!

Myslím, že pro hodnocení stačí prvních 40 minut po konec honičky s koněm. Jak tohle může mít ještě dneska 80%?!? Ale hecnul jsem se a dal to až do konce. A je to teda matroš, to nemohu říci!!! Ne, tyhle nesmysly fakt nedávám ani když se pokusím zcela vypnout. Jamie Lee promine...

plakát

Nouzový východ (2008) 

Teda kde tohle zase sesbíralo 77%?? Protože to natočil režisér, který natáčí "dobré" filmy?? Vždyť jsou to dvě hodiny uřvané nudy vlastně o ničem. Leo se s Kate hádá, jestli pojedou do Paříže nebo nepojedou, pak zase jestli si nechá nebo nenechá dítě a nakonec se to vyřeší japonským způsobem. Samoseto. Vlatně všechno. A konečně je klid. Jedna * za Kate, i když mi lezla na nervy.

plakát

Fresh (2022) 

No to vám byla zase blbost. Od hodnocení 70% jsem asi čekal něco víc.

plakát

Milenci těch druhých (2015) 

Asi nebylo úplně záměrem autorů, aby mě z toho nejvíc zaujala postava tak trochu vedlejší - Amanda Peet.

plakát

Ma Ma (2015) 

Já myslel, že to bude jenom doják. Byl to doják s poněkud fantasmagorickými prvky, a od těhotenství už to byla jenom nebetyčná kravina.

plakát

Elizabethtown (2005) odpad!

Absolutně mě to nebavilo a za pomoci rychloposuvu jsem se tím úspěšně pronudil až do konce.

plakát

Pes (2022) 

Takový šedý průměr, třetí * spíš jen za Lulu. Mě na těhle filmech neskutečně vytáčí to, jak ty Amíci furt těmhle vojákům děkujou....

plakát

Parťačky (2023) 

Mélanii mám rád, Adèle Exarchopoulos mi taky nevadí, holkám to spolu docela šlo. Nicméně jednou asi stačilo. Ten závěr byl takový všelijaký, ne úplně dovysvětlený.