Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Můj nejoblíbenější film. Skvělý režisér, výborný scénárista a vynikající herci. Já prostě nemám slov!!! Četla jsem i knihu, ale musím přiznat, že film je mnohem lepší!! Film, který v sobě nese tolik lidskosti, zároveň je i vtipný a pravdivý nejde jinak komentovat- dávám 5 hvězdičeK.

Schindlerův seznam

Schindlerův seznam (1993)

Tenhle film mě doslova šokoval!! Nikdy jsem nechápala jak mohli být Nacisté takhle bezcitný. Při sledování tohohle filmu jsem byla jako přilepená k židly a chvílema jsem ani nedýchala. Některé scény mě dokonce rozbrečely. O Stevenu Spielbergovi jsem si kvůli Čelistím myslela, že je to takový průměrný režisér, ale film Shnidlerův seznam můj názor rychle změnil. Po shlédnutí tohoto filmu se Spielberg stal mím nejoblíbenějším režisérem. A Liam Neeson je v hlavní roly víc než jen skvělý. Dávam 5 hvězdiček

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Film, který podle mně patří na žebříčku nej filmů víš než na 18. místo. Ze začátku to vypadalo jako normalní film (nic extra), ale konec mi vyrazil dech!!!! Takovej konec jsem vůbec nečekala a rozhodně je Gran Torino jeden z mála filmů, který mi vzaly řeč. Dávám 5 hvězdiček.

Insidious

Insidious (2010)

Pro mě je to dost dobrý horor. Rozhodně patří mezi ty nejlepší horory. Má to děj, který není špatně zpracovaný a strašidelná hudba se k tomu hodí. Horory tohoto typu (duchové, mrtví, napětí a žádná krev) mě baví víc než nějaký krváky z blbým dějem. Sympatický herci a slušný scénář. 5 hvězdiček!!