Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Pátý element

Pátý element (1997)

Dokonalé, všehovšudy nejlepší sci-fi EVER!!!! Brilantní herecké výkony, fakt užasné. Neokoukané ani po asi stopadesátém shlédnutí! Vtipné, logické, bezchybné - jedním slovem dokonalé!

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Můj zamilovaný film, skvěle odvyprávěný příběh a brilantní herecké výkony. Vše podbarveno skvělou hudbou. Vše šlape a nejsou ve filmu žádné prostoje, naopak příběh graduje celou dobu. Své vynikající hodnocení si právem zaslouží!

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Kultovní film o štěstí a o životě. Nic není překážkou ba naopak. Vrcholné dílo, které může být inspirací pro nás pro všechny :-)

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Neuvěřitelný film, který vás naprosto pohltí a to ani nemusíte být zběhlý v obchodování na burze. Film utek jako voda a ani jsem si neuvědomila že v kině sedím přes tři hodiny. Smekám před panem hercem (Leonardem DiCapriem) dorostl opravdu do veliké velikosti a jeho výkon je opravdu zvládnutý do nejmenších detailů. Scéna s LEMONKEM - nezapomenutelná. Mnoho hlášek které si nejde nezapamatovat. WOW - opravdu skvělý zážitek z kina jako už dlouho ne, všem moc doporučuji.!