Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

I přes to, že se tolik o historickou modu zatím nezajímám, tak tohle prostě nejde. Nechápu proč královna nosí o století starší šaty než ostatní...Nechápu, kde se vzali ty jedovaté barvy a umělé kytky na šatech....Nechápu proč někomu utáhnou pevně korset aby mu pak nasadili volné šaty....Přes ty příšerné kostýmy nevidím na herce a příběh a tak ani k tomu nedokážu nic říct.

plakát

Banana Fish (2018) (seriál) 

Hodně napínavé, ale na můj vkus až příliš moc dramatu. Ke konci lehce nelogické chování postav a trochu zamotané. Překvapuje mě kolik postav mělo stejnou úchylku, chování a minulost. Avšak malé zastoupení ženských postav tomu moc neublížilo, krásná animace a po dlouhé trochu zvláštnější příběh, který jde zhlédnout jedním dechem.

plakát

Bez věcí nad věcí (2018) 

Jen konzumní štětky to ohodnotí záporně. Bezva vtipy i když pár z nich bylo trochu slabších a prospělo by prostříhání. Nicméně skvělý herci, neustále se nabalující zápletka, originalita modernost a naprosto dokonalá myšlenka. Lidé, kteří nevědí nic o fast fashion, reklamách a minimalismu budou mít trochu problém najít pointu. Avšak film dokáže úžasně inspirovat a téměř v každé scéně je skryto nejedno poselství.

plakát

Tiché místo (2018) 

Naprosto dokonalý nápad. Avšak film nestaví jen na nápadu, je to perfektně promyšlené, aby to ani na chvíli neuvízlo na mrtvém bodě. Po celou dobu film vyzařuje úžasnou úzkost a bezmoc, která se od hororů očekává. Sice jednou či dvakrát my přišlo, že postavy mají až pochybné štěstí a příšery tam nemuseli být tolik, ale i tak to všem doporučuji. Napění se dalo krájet.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

V některých ohledech lepší než jednička. Víc vtipu, originality a vymožeností. Zábavné a svěží s neotřelými vtipy. Hlavní hrdinové neuvěřitelně sympatičtí a hrdinská dvojce je boží. Co se týče Ant-mana a Wasp, tak za mě nejlepší marvelovský hrdinové. Hltala jsem skoro celou dobu a zřejmě se na to zase brzy podívám.

plakát

Ant-Man (2015) 

Tenhle film opravdu překvapil, za mě nejlepší samostatná Marvelovka. Zábavné a rychle plynoucí, pěkné efekty a skoro žádná scéna nebyla vyloženě trapná nebo ohraná na rozdíl od většiny nových filmů tohoto typu. Ve všech směrech dost originální a nemůžu se nabažit nestereotypních marvelovských hrdinů, kteří nejsou arogantní, sobecký a bohatý. Jako bonus neokoukanej Paul Rudd.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Pár Star wars filmů ušlo ale nic mega kvalitního dohromady nejsou. I přes to je tento zklamáním. Nesympatické postavy, prázdné dialogy, nelogické chování postav, vynucené a očekávané scény s trapným vyústěním a dál už s tím ztrácet čas nebudu.

plakát

Favoritka (2018) 

Po dlouhé době skvělá ironická komedie s kolikrát až mistrovskými shakesrearovskými dialogy. Většinu času skvělá kamera, která umocňovala atmosféru. Až syrově reálné herecké výkony s kostými tomu přidávají svěžest. Celkově naturalistické neobvyklé drama skvěle zachycuje dobu, vztahy, emoce s uměleckým a hlubším nádechem.

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Docela dobrý historický seriál. Kostýmy nic moc a celkově to v ničem nevyniká. Herci nosí neustále kroužkovky, což vzhledem k tomu, že váží přes 7kg není moc logické. Kroužky kvůli nepohodlí byly nošeny jen do bitev. Ale za zhlédnutí to stojí, pokud hledáte rozptýlení po Hře o trůny a Vikingcích.