Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (44)

plakát

Den díkůvzdání (2023) 

What the hell was that? To stříhala opice a děj vymyslel lachtan! 🫣

plakát

Na krok od nebe (2011) (seriál) 

Oproti české seriálové tvorbě je toto skvost! První 3 série s Terencem neboli Pietrem jsou uplně jiné než s Danielem neboli Francescem od 4 série do 6. A zakončené v poslední serií s Giusy alias Manuelou postupně ukončující celý děj serie. Komedie přechází v drama atd. Nechápu jak může tento seriál jít v odpoledních hodinách a ne večer, kde jedou samý český seriálový sr.... 🫣  a retro komunistický hov....  Un passo dal cielo je smázne o tři déky koně! Vincenzo, Huber, Roccia, Francesco a mnoho dalších postav je srdcová záležitost všech co milují a zanají trochu italskou náturu a Itálii.  Nedá se to vysvětlit, ale je to jako zamilovat se. Fakta: Je to jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů v historii italské televize. Od roku 2011 je vysílán na Rai 1 a každý týden dosahuje více než 7,7 milionů diváků. Un Passo dal Cielo 7 stoupá na 22,4 % a poráží Italský pohár! Drama vysílané na Rai Uno ve čtvrtek 27. dubna, Un passo dal cielo 7, přilákalo 4 061 000 diváků , což odpovídá podílu 22,4 % . Semifinále Coppa Italia Fiorentina-Cremonese na Canale5 přilákalo k videu 3 085 000 diváků s podílem 15,4 %.

plakát

Pretty Woman (1990) 

Klasika! Nechutný businessman a prostitutka! Toť americký sen. Dvě potřivený duše a to má to být happy end? Hnus.

plakát

Stvořitel (2023) 

Korektní smíchanina z námětů jiných filmů. Západ zlý, východ Asie hodný. 😴 Roboti jsou pěkně udělaní.

plakát

Vyšetřovatel (2022) 

Silný příběh ve špatně udělaném dokumentu. Přehrávání událostí a pokus o umělecké ztvárnění se strašným vypravěčem celý dokument shazuje. Videa z doby a vyprávění účastníků je silné, ale nezachrání to celkový dojem.

plakát

Pějme píseň dohola (1990) 

Otisk doby. Kdo byl ve věku dětí na táboře za socíku, tak si vzpomene, že takto to bylo. Na všechny ty postavičky a situace, které byli na všech táborech - pionýrských. Bohužel. Smutné i veselé. Flashback jak prase, pro Husákovy děti. Časem to dozrálo. Vrátilo mě to do dětí, v mých 45 letech, až jsem se lekl. Když jsem to viděl v 20 tak nic. Až teď. TAKŽE šmidra vydra!

plakát

Gone in the Night (2022) 

Winona excelentní, příběh celkem jde i finále ujde. ALE celkově by to mohlo být svižnější. Kdo má rád Winonu tak to stojí za to. 👍

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Scénář na 30 min. natáhneme do 1:30 a máme film. Film pro teenagery. Místo skákajícího stolku, mají keramickou ručku. Vlastně podobný a lepší je film Ouija: Zrození zla

plakát

Lovecká sezóna: Strašpytel (2015) 

Je vidět, že se role režiséra ujmul David Feiss, který do toho vznesl čerství vítr jeho režírování Cow and Chicken je naprosto nezapomenutelné. Potragické OP 2 a 3 je toto po 1 nejlepší návrat k původu.