Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Řekni, kdo tě zabil (2007) (seriál) 

Krásné, barevné, úsmévné, kouzelné, roztomilé, originální a neuvěřitelně kreativní.

plakát

Haters Back Off (2016) (seriál) 

Taková ta míněná trapnost a silliness se velmi brzo okoukají, nicméně v průběhu celé série velmi graduje drama a poslední díl je jedním z nejlepších dramatických závěrů série, který jsem kdy viděl, což jsem vůbec od tohoto seriálu nečekal, čekal jsem, že to bude čistě komedie. Kdo by to řekl, že se na youtube najdou tak zdatní herci a nadějní scénáristé. Určitě tomu dejte šanci, litovat nebudete. "Why is it funny that someone would love me?!" - Miranda ve svém seriálu nabyla úplně nového rozměru a je vidět, že mezi lavinou neoriginálních tuctových youtuberů se najdou i tací, kteří mají světu co říct, ukázat a obohatit ho. Great job, Colleen. Co mě mrzí je, že se seriál liší od youtube videí a kvůli předpokládané cílové skupině (teen holky) bylo vynecháno několik opravdu vtipných aspektů z youtube - jako například úchylný pedo strýc (i když narážek na původ této postavy je tam docela hodně), Mirandinu obsesi s tím, aby lidi nebyli porn (v celé sérii je ta zmínka jenom jednou) a chyběla tam armáda Mirandiných Baes, ale na konci série hintovali, že se možná něco takového odehraje asi v budoucnu.

plakát

Grimsby (2016) 

Za mě teda fakt ne. Míra nechutnosti byla větší než míra vtipnosti. Celej film postrádá jinak pro Sachu typickou míru inteligence a geniálnosti, které byly v Boratovi, Brunovi a Diktátorovi.

plakát

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál) 

Není dne, kdy bych na Buffy Summers nepomyslel, jedna z nejlepších role model a ne jenom pro holky, ale pro všechny - obě pohlaví ve všech věkových kategoriích. Kdybych mohl, dal bych hvězd sto. To, co s postavou Buffy udělali od první až po sedmou sérii je jedno z nejlepších vykreslení postav v celé televizi, filmu i literatuře. Taková postava je napsaná jednou za deset let, dnes je to Walter White z Breaking Bad, před ním to byla Buffy, které se ovšem uznání nedostalo... a možná je to tak i lépe.

plakát

Letopisy rodu Shannara (2016) (seriál) 

Jdu ze čtyř hvězd na tři - kvalita dílů postupně ale jistě upadá, což je škoda... začali tak slibně. Úctyhodný pokus, MTV, snaha se cení.

plakát

Chelsea Does (2016) (pořad) 

Chelsea je příležitostný génius - vždycky, když vidí šanci uspět na neprobádaném poli, jde do toho a vždycky dominuje, ať jsou to knihy, late night show nebo streamovací konkurent tradičním televizím - člověk jí prostě musí obdivovat jako businessmanku/womanku? Dokumenty nejsou tak vtipné jako její show, ale jsou 100% entertaining a sem tam se i zasmějte. Pro její fanoušky jsou dokumenty validací toho, že přes všechny rasistické jokey je to ženská s dobrým morálním kompasem, pro lidi zajímající se o společenské problémy a trendy jsou tyhle dokumenty dobrým zábavným zdrojem informací a perspektiv mnoha lidí a pro její bývalé zaměstnavatele jsou tyhle dokumenty tím nejlepším "Fuck you", které jen tahle židovská blondýna z New Jersey mohla dát. Co se týče dokumentů, tak by se dalo vytknout, že kromě Racism dílu tyhle dokumenty jako dokumenty nic a nikoho nikam neposouvají, působily spíš na mě jako nějaké zábavné segmenty v nějaké late night show, kde uvaděč řekne: "Teď se podíváme za Tomem, který navštívil ženský salón krásy." Není to dokument, je to komička vhozená do světů, kterým nerozumí, Netflix tomu možná dal fancy nálepku dokumentů, ale formátově je to jen praobyčejná reality show. Nejraději jsem měl sezení s jejím otcem nebo s jejím psychologem, největší prdel je, když ona na něj hází jednu bombu za druhou a on jen přikyvuje a je vám jasné, že přikyvuje jen proto, že ho to učili na univerzitě a bojuje s tím, aby neříkal WTF pokaždý, když ona otevře pusu. Marriage: **** Silicon Valley: **** Racism: ***** Drugs: *****

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Proč, proč, proč... Proč vždycky, když jde a nadějný fantasy koncept, to musí dopadnout v tý americký televizi takhle katastrofálně. Obsazení - bleh... scénář - super velký bleh... postavy - bleh... Rozhoduji se, jestli dám šanci druhýmu dílu.

plakát

Královská rodina (2015) (seriál) 

Zajímavé postavy, celkem předvídatelný děj, dobré herecké výkony, díly se občas vážně táhnou. Dal bych tři hvězdy, ale za obstojné komické vložky dávám čtyři. Dokonalé to není, ale jako oddechovka dobrá volba. Takové Real Housewives of Buckingham Palace but scripted...

plakát

Na jih od pekla (2015) (seriál) 

Geniální nápad s velmi špatným zpracováním. Škoda... Trochu toho potenciálu v tom ale vidím, dám ještě jednomu dílu šanci.